Ελλάδα

Επίθεση στην Τροχαία Πειραιά: Κοντάρια με πυρσούς και άλλα «πολεμοφόδια» βρήκαν στα σπίτια των συλληφθέντων

Επίθεση στην Τροχαία Πειραιά: Κοντάρια με πυρσούς και άλλα «πολεμοφόδια» βρήκαν στα σπίτια των συλληφθέντων
Επίθεση στην Τροχαία Πειραιά: Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Εφόδους στα σπίτια των δύο συλληφθέντων, ηλικίας 20 και 24 ετών, για την καταδρομική επίθεση με μολότοφ στο Α’ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά, πραγματοποίησε η Αστυνομία σε συνεννόηση με τον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Επίθεση στην Τροχαία Πειραιά: Τι βρέθηκε στα σπίτια των δύο συλληφθέντων

Από τις έρευνες που έγιναν τα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 4 δοχεία με εύφλεκτο υγρό, πλήθος γυάλινων μπουκαλιών, 2 κοντάρια με πυρσούς προσαρτημένους σε αυτά, προσανάμματα φωτιάς και αναπτήρες, αντιασφυξιογόνα μάσκα, μάσκα προσώπου, γάντια και κράνος, μικροποσότητα κάνναβης, 3 κινητά τηλέφωνα και 2 κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικού υπολογιστή. Επίθεση στην Τροχαία Πειραιά

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, του εμπρησμού κατά συναυτουργία, της έκρηξης, της κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, της απείθειας, της εξύβρισης, της βίας κατά υπαλλήλων, καθώς και για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα, τις εκρηκτικές ύλες και τα ναρκωτικά.

Επίθεση στην Τροχαία Πειραιά: Το χρονικό του συμβάντος

Επίθεση έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής με βόμβες μολότοφ κατά του τμήματος Τροχαίας Πειραιά σημειώθηκε στις 04:20.

Επίθεση στην Τροχαία Πειραιά

Τέσσερα άτομα φορώντας κουκούλες έφτασαν έξω από το κτίριο που βρίσκεται στην οδό Μυκάλης και πέταξαν ισάριθμες βόμβες μολότοφ. Προκλήθηκε πανικός, ενώ ζημιές υπέστησαν δυο υπηρεσιακά οχήματα και η σκοπιά. Οι δράστες εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά και ακολούθησαν αναζητήσεις από τους αστυνομικούς. Μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί δυο άτομα και εξετάζεται τυχόν εμπλοκή τους στην επίθεση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments