Video

Θάνος Καλλίρης: Έσωσα την Αγγελική Νικολούλη από πνιγμό

Θάνος Καλλίρης: Έσωσα την Αγγελική Νικολούλη από πνιγμό
Θάνος Καλλίρης: «Βουτάμε όσοι βουτήξαμε για να πάμε και ξαφνικά ακούω να πνίγεται η Αγγελική. Να ζητάει βοήθεια και να μην νιώθει καλά».

Ο Θάνος Καλλίρης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ αποκάλυψε μεταξύ άλλων, μια ιστορία από το παρελθόν κατά την οποία έσωσε από πνιγμό την Αγγελική Νικολούλη.

Το χρονικό του Πνιγμού

Χαρακτηριστικά λέει: «Το καλοκαίρι του 1995, ή του 1996, είμαστε με το “Μπράβο Ρούλα” στη Ζάκυνθο. Πάμε κάποιοι άνθρωποι, μεταξύ των οποίων εγώ και η Αγγελική Νικολούλη, σε ένα πάρα πολύ ωραίο σκάφος που το νοίκιασαν μόνο για μας. Μεγάλο σκάφος στο οποίο ήμασταν 4, 5 άνθρωποι το πολύ και μας πήγε στο Ναυάγιο», είπε χαρακτηριστικά ο Θάνος Καλλίρης και πρόσθεσε: «Επειδή δεν το επέτρεπε ο καιρός, δεν μπορούσε να πλησιάσει κοντά οπότε έμεινε πιο έξω και μας είπαν να κολυμπήσουμε αν θέλουμε να το δούμε από κοντά. Είχε αρκετή φουσκοθαλασσιά και όντως έπρεπε να έχεις δύναμη και να ξέρεις καλό κολύμπι για να φτάσεις».
Θάνος Καλλίρης

«Βουτάμε όσοι βουτήξαμε για να πάμε και ξαφνικά ακούω να πνίγεται η Αγγελική! Να ζητάει βοήθεια και να μην νιώθει καλά. Την είχαν αφήσει οι δυνάμεις της. Ήμασταν σε μια απόσταση περίπου 100 μέτρων μεταξύ του καραβιού και της στεριάς. Είμαι αρκετά καλός κολυμβητής και κολύμπησα να την βοηθήσω. Πραγματικά την έσωσα, κυριολεκτικά. Δεν την έβγαλα στην στεριά αλλά την πήγα πίσω στο καράβι. Η παρέμβαση μου ήταν καίρια και άμεση»

Η Αγγελική Νικολούλη σε πρόσφατη συνέντευξη της αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και εξήγησε πως είναι μόνη της, καθώς οι άνδρες φοβούνται τις δυναμικές γυναίκες.

Είχε πει θα με σκοτώσει

Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε για τις μεγαλύτερες υποθέσεις που έχει αναλάβει εώς τώρα, το δύσκολο ξεκίνημά της, καθώς και την οικογένειά της. Καλεσμένη με τον γιο της, Κωνσταντίνο Μουσούλη στην εκπομπή της Δώρας Αναγνωστοπούλου στο MEGA, μίλησε για την πορεία της στον χώρο της δημοσιογραφίας μέχρι και σήμερα. «Στα πρώτα μου βήματα ήμουν πιο άγρια. Πέταγα κάτι ατάκες που έμεναν. Μετά μαζεύτηκα, είχα το θράσος, το θάρρος και την τόλμη», εξήγησε.

Όπως είπε στην συνέχεια, όλες οι υποθέσεις που χειρίζεται απαιτούν εξαιρετική λεπτότητα, ειδικότερα εκείνες όπου ο θύτης είναι ο ίδιος, που αποζητά να αποκατασταθεί η αλήθεια και να λυθεί το μυστήριο. «Πρέπει να χειριστείς την κατάσταση με τη λεπτότητα ενος χειρούργου. Εκεί είναι σαν να βρίσκεσαι σε ένα τεντωμένο σχοινί, μια λάθος κίνηση μπορεί να χαλάσει τα πάντα, θέλει μεγάλη προσοχή», δήλωσε.

Έπειτα, μίλησε για τις απειλές που έχει δεχτεί λόγω της φύσεως του επαγγέλματός της και εξήγησε πως ποτέ κάτι τέτοιο δεν την επηρέασε. «Έχουν γίνει πολλά, εάν είχα επηρεαστεί από όλα αυτά, πολύ απλά θα είχα σταματήσει. Το ότι συνεχίζω μια δουλειά επικίνδυνη νομίζω λέει πολλά. Όταν αποφυλακίστηκε ο Καβαδίας του έστειλα φιλιά και χαιρετίσματα από την εκπομπή. Είχε πει ότι θα με σκοτώσει. Γενικά πολλά λένε».

Τέλος, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και εξήγησε πως είναι μόνη της, καθώς οι άνδρες φοβούνται τις δυναμικές γυναίκες. «Τυχαίνει να είμαι μόνη, τύχη είναι αυτά. Οι άντρες φοβούνται τις δυναμικές γυναίκες».

Ο γιος της τότε, ήταν που συμπλήρωσε την μητέρα του, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για εκείνη και εκφράζοντας τον θαυμασμό του. «Το καλύτερο πράγμα που μου έδωσε η μητέρα μου ήταν το κοινωνικό της έργο. Θαυμάζω το πόσο ταγμένη είναι σε αυτό που κάνει. Αντλεί δύναμη από την πίστη της. Προσπαθεί πάντα να διαχειριστεί κατάλληλα τον ελεύθερο χρόνο που έχει, ζει τη στιγμή με τους ανθρώπους της», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μουσούλης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments