Lifestyle

Βάνα Μπάρμπα: «Έτσι αισθάνομαι για τον Φιλιππίδη και είναι δικαίωμά μου»

Βάνα Μπάρμπα: «Έτσι αισθάνομαι για τον Φιλιππίδη και είναι δικαίωμά μου»
Βάνα Μπάρμπα: «Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μη με ρωτάτε άλλο για τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν πιστεύω ότι τα έχει κάνει όλα αυτά, δε θα ήθελα να απαντήσω».

Η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε στον ΑΝΤ1 και απάντησε σε όσους κατακρίνουν τις δηλώσεις της για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η συζήτηση ξεκίνησε όταν ο Γιώργος Λιάγκας, την ρώτησε χαρακτηριστικά: «Μία γυναίκα αντισυμβατική, που πήρε τον ταύρο και τον έπιασε από τα κέρατα, γιατί να πρέπει κάποια στιγμή να κάνει δηλώσεις που φάνηκαν σε κάποιους υποστηρικτικές για τον Πέτρο Φιλιππίδη;» Βάνα Μπάρμπα

Η ίδια τότε, απάντησε πως αυτό νιώθει και αυτή την άποψη εξέφρασε. «Έτσι αισθάνομαι και είναι δικαίωμά μου. Είναι δικαίωμά μας να μιλάμε και να λέμε τη γνώμη μας, να μπορούμε να σταθούμε στο ηθικό ανάστημα της άποψής μας. Είναι δικαίωμά μας, ακόμη κι αν κάνουμε λάθη. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μη με ρωτήσετε άλλο για τον Πέτρο Φιλιππίδη, δε θα ήθελα να απαντήσω», δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα.

Η σιωπή καμιά φορά είναι χρυσός

Στην συνέχεια εξήγησε πως έχει τοποθετηθεί επί του θέματος πολλές φορές και πως τώρα προτιμά τη σιωπή. «Δε θέλω να μιλήσω άλλο, έχω πει την άποψή μου, δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο για τον Πέτρο. Δεν είναι μόνο η εμπλοκή, η σιωπή καμιά φορά στα media είναι χρυσός. Σας ευχαριστώ πολύ για τον σεβασμό. Δε θέλω να πω κάτι άλλο», εξήγησε.

Βάνα Μπάρμπα

Η Βάνα Μπάρμπα παίρνει το μέρος του Πέτρου Φιλιππίδη, γράφοντας χαρακτηριστικά «Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη» στα social media. Υπενθυμίζουμε ότι στον Πέτρο Φιλιππίδη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμών. Ο ίδιος από την πλευρά του ισχυρίζεται πως έχει πέσει θύμα συκοφαντίας.

Είναι ένας φωτισμένος άνθρωπος

«Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη.. αρκετά πια», έγραψε η γνωστή ηθοποιός, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων στα social media, με τους χρήστες να απορούν με την απόφασή της να κάνει μία τόσο τολμηρή τοποθέτηση πάνω σε ένα θέμα τόσο ευαίσθητο. «Δεν πιστεύω ότι έκανε ότι τον κατηγορούν.. δεν μπορεί τόσο φωτισμένος άνθρωπος από ταλέντο.. να είναι ικανός για τέτοια συμπεριφορά.. και ακόμα αν δεν συμφωνείτε μαζί μου.. επιτρέψτε μου να λέω τη δική μου αλήθεια.. έτσι όπως πιστεύω μέσα, μου.. σας ευχαριστώ» έγραψε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments