Αθλητισμός

ΑΕΚ: Θλάση για τον Τζαβέλλα

ΑΕΚ: Θλάση για τον Τζαβέλλα
ΑΕΚ: Κατάμεστο από 40.000 οπαδούς όσους δηλαδή επιτρέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο, θα είναι το ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή.

Κατάμεστο από 40.000 οπαδούς της ΑΕΚ, όσους δηλαδή επιτρέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο, θα είναι το ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (21/11, 19:30). Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΠΑΕ, το εκδοτήριο που λειτουργεί από χθες στο σταθμό «Ειρήνη» και το ηλεκτρονικό σύστημα πώλησης εξυπηρετούν πλέον το άνω διάζωμα και τις θύρες 8, 10.

Ήδη υπάρχει sold out στις θυρες 33, 35, 1, 3, 7, 9, 11, 15, ενώ λίγα εισιτήρια έχουν μείνει στην 5Α και την 13. Αν όλα αυτά αθροιστούν με τα 16.000 διαρκείας που έχει διαθέσει εφέτος η Ένωση, γίνεται αντιληπτό ότι έχουν ήδη καλυφθεί περίπου 35.000 θέσεις από τις 40.000 που επιτρέπεται. ΑΕΚ

Αναμφίβολοι Τζαβέλλας, Αραούχο και Τσούμπερ

Όσον αναφορά τους τραυματίες Τζαβέλλας, Αραούχο και Τσούμπερ αναμένεται επίσημη ανακοίνωση. Σήμερα η Αεκ είχε ρεπό και δεν έκανε προπόνηση.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας επέστρεψε από τις υποχρεώσεις της Εθνικής με πρόβλημα καθώς στον κυριακάτικο αγώνα με το Κόσοβο ένιωσε ένα «σφίξιμο» στους οπίσθιους μηριαίους με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί.

Ο απεικονιστικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε ο Γιώργος Τζαβέλλας έδειξε μια ελαφριά θλάση στους οπίσθιους μηριαίους, η κατάστασή του θα εκτιμηθεί και στην αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ. ΑΕΚ

Κρίσιμες οι επόμενες μέρες για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η συμμετοχή του Γιώργου Τζαβέλλα στο ντέρμπι είναι αμφίβολη, καθώς υπάρχει λίγος χρόνος μέχρι την Κυριακή και όλα θα κριθούν στις επόμενες προπονήσεις.

Εκτός του Τζαβέλλα αμφίβολοι για το ντέρμπι παραμένουν και οι Τσούμπερ, Αραούχο. Οι δύο παίκτες της ΑΕΚ συνέχισαν κανονικά χωρίς πρόβλημα και σήμερα το δικό τους πρόγραμμα, παρά το ρεπό, προκειμένου να καταφέρουν να μπουν με την ομάδα.

Ο Αργεντινός δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι αφού στην προπόνηση ένιωσε ένα σφίξιμο στο πόδι και στις εξετάσεις που έκανε διαπιστώθηκε ότι δεν είναι κάτι το σοβαρό αλλά ένα μυϊκός σπασμός. Συνεχίζει την θεραπεία και όπως και στην περίπτωση του Τσούμπερ η κατάστασή τους θα επανεξετάζεται κάθε ημέρα. Το πιο εφικτό είναι να δώσει το«παρών» μόνο ο Τσούμπερ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments