Κόσμος

Μπορίσοφ: Νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες «καίνε» τον πρώην πρωθυπουργό της Βουλγαρίας

Μπορίσοφ: Νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες «καίνε» τον πρώην πρωθυπουργό της Βουλγαρίας
Μπορίσοφ: Προφυλακτικά, περίστροφο και χιλιάδες ευρώ στο συρτάρι του.

Ο Βούλγαρος πρώην πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ, το κόμμα του οποίου ήρθε δεύτερο στις πρόσφατες εκλογές, βρίσκεται εκ νέου αντιμέτωπος με δημοσιοποίηση νέων φωτογραφιών σε βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στις νέες φωτογραφίες ο Μπορίσοφ φαίνεται σε ιδιωτικές στιγμές στην κρεβατοκάμαρα της πρωθυπουργικής κατοικίας. Ο πρώην Βούλγαρος πρωθυπουργός είναι ξαπλωμένος στο ίδιο κρεβάτι όπου είχε φωτογραφηθεί και παλιότερα, αλλά με διαφορετικά σκεπάσματα, γεγονός που δείχνει πως οι συγκεκριμένες λήψεις έγιναν σε διαφορετική ημερομηνία.

Στο κομοδίνο υπάρχει πάλι το περίστροφο, δίπλα σ’ ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό, ενώ στο συρτάρι του κομοδίνου διακρίνονται πάλι δεσμίδες με χιλιάδες ευρώ, αλλά όχι ράβδοι χρυσού αυτή την φορά.

Νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες “καίνε” τον Μπορίσοφ: Προφυλακτικά, περίστροφο και χιλιάδες ευρώ στο συρτάρι του… Υπενθυμίζεται πως στις φωτογραφίες του 2020 ο Μπορίσοφ εικονιζόταν να κοιμάται στο κρεβάτι του, έχοντας πάνω στο κομοδίνο ένα περίστροφο καθώς και δεσμίδες με χαρτονομισμάτων των 500 ευρώ και ράβδους χρυσού μέσα στο ανοιχτό συρτάρι.

Την ίδια εποχή είχε διαρρεύσει και βίντεο από λήψεις μέσα από την πρωθυπουργική κατοικία. Η μελέτη της σκιάς στις λήψεις έκανε τους ειδικούς να μιλούν για γυναίκα που τα βουλγαρικά ΜΜΕ χαρακτηρίζουν “Μάτα Χάρι”. Ερωτηματικό παραμένει ποιοι κρύβονται πίσω από τις φωτογραφίες αυτές, που όπως αποδείχθηκε προκάλεσαν ανεπανόρθωτη ζημιά στην εικόνα του Μπορίσοφ. Οι νέες φωτογραφίες δημοσιοποιήθηκαν παραμονές των πρόσφατων εκλογών. Μπορίσοφ

Το 2020 ο Μπορίσοφ είχε κατηγορήσει τον Ράντεφ πως τον κατασκόπευε με drone για να φωτογραφίσει ιδιωτικές στιγμές του, αμφισβητώντας την εγκυρότητα ορισμένων, αλλά όχι όλων, των φωτογραφιών.

Τον περασμένο Μάϊο, ο Βούλγαρος επιχειρηματίας είχε ισχυριστεί πως η “Μάτα Χάρι” που κατάφερε και μπήκε στην πρωθυπουργική κατοικία και φωτογράφισε τις ιδιωτικές στιγμές του Μπορίσοφ, ήταν το μοντέλο Magdalena Tepavicharova, γνωστή και ως Maggie Bader, η οποία όμως αρνήθηκε κάθε εμπλοκή, λέγοντας πως δεν γνωρίζει, ούτε είχε ποτέ σχέση με τον πρώην πρωθυπουργό της Βουλγαρίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments