Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη[16/11/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη[16/11/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

 Κριός 

Αν νιώθετε κάπως αδέξιοι στον τομέα των προσωπικών σας σχέσεων σήμερα, μην ανησυχείτε πολύ.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει στην επιφάνεια ορισμένα πρότυπα συμπεριφοράς, ώστε να μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε ότι κάποιες φορές σαμποτάρετε τις σχέσεις σας. Μην λυπάστε. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για την αλλαγή.

Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε τον εαυτό σας λίγο καλύτερα.

Εάν η τρέχουσα σχέση σας φαίνεται να μην πηγαίνει καλά. μην το εκλάβετε ως ένδειξη αποτυχίας εκ μέρους σας.

Αντιμετωπίστε το ως μια ευκαιρία να μιλήσετε και να κατανοήσετε πιο βαθιά τον/την σύντροφό σας. Το πρώτο βήμα μπορεί να είναι δύσκολο – αλλά αξίζει τον κόπο.

Δίδυμοι

Αν διαπιστώσετε ότι οι προσπάθειές σας να συνομιλήσετε με ένα συγκεκριμένο άτομο φαίνεται να στερούνται γοητείας και απαραίτητου αυθορμητισμού, τότε ίσως χρειαστεί να το ξεχάσετε για σήμερα. Θα δείτε ακριβώς πού μπορεί να κάνετε λάθος και δεν μπορείτε να προσελκύσετε αυτό το άτομο. Τελικά θα τα καταφέρετε – οπότε μην ανησυχείτε!

Καρκίνος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε επιτέλους να γνωρίσετε από κοντά κάποιο άτομο που μέχρι τώρα θαυμάζατε από μακριά. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η ευκαιρία να ξεκινήσετε μια συζήτηση μαζί του. Αν και στην αρχή μπορεί να ξεκινήσει ως κάτι πλατωνικό, στην πορεία τα πράγματα θα γίνουν πιο σοβαρά ανάμεσά σας.

Λέων

Αν και γενικά είστε πολύ ευσυνείδητοι στις σχέσεις σας, μπορεί να αισθάνεστε αποκλεισμένοι στις προσπάθειές σας να προσεγγίσετε αυτό το ιδιαίτερο άτομο. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας παροτρύνει να ρίξετε μια ματιά σε κάποιους φόβους που μπορεί να σας έκαναν να μείνετε μακριά όταν νομίζατε ότι θέλετε να είστε κοντά. Μόλις κατανοήσετε την σύγκρουση που μαίνεται μέσα σας, θα μπορέσετε να βρείτε τρόπο για να την ξεπεράσετε.

Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό είναι ιδανικό για να ενώσετε τις δυνάμεις σας με κάποιο καινούργιο άτομο που μοιράζεται τις ιδέες, τις πεποιθήσεις σας και γενικά τη φιλοσοφία ζωής σας. Εάν ελπίζετε ότι αυτή η σχέση θα μετατραπεί σε κάτι πιο σοβαρό, υπάρχει η πιθανότητα να συμβεί, αλλά θα γίνει σιγά-σιγά. Θα πρέπει πρώτα να γνωρίσετε και να εμπιστευθείτε ο ένας τον άλλον.

Ζυγός

Οι προσωπικές σας σχέσεις θα σας προσφέρουν περισσότερη ικανοποίηση αν μπορέσετε να χαλαρώσετε λίγο. Πολλές φορές νιώθετε απομονωμένοι από τους άλλους και προσπαθώντας να επιβάλλετε ορισμένα ζητήματα με τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους, μπορεί να κάνετε περισσότερο κακό παρά καλό. Αφήστε λίγο χρόνο και χώρο και σύντομα τα πράγματα θα επανέλθουν στην κανονικότητα.

Σκορπιός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει μια χρυσή ευκαιρία για να ανοίξετε τα φτερά σας και να ανακαλύψετε νέους ανθρώπους και καινούργια μέρη που θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον σας και θα σας παρακινήσουν. Εάν είστε σε μόνιμη σχέση, τότε αυτή η ενέργεια θα αναθερμάνει την καθημερινότητά σας και θα σας ενθαρρύνει να κάνετε νέα πράγματα με το ταίρι σας. Αν ψάχνετε για σχέση, τότε θα κάνετε μερικούς καινούργιους φίλους. Είναι μια καλή αρχή.

Τοξότης

Η ενέργεια της σημερινής μέρας γεμίζει την ερωτική σας ζωή με ατελείωτο φλερτ. Εάν αναρωτιέστε πώς θα βρείτε την αδερφή-ψυχή σας, ίσως θα πρέπει να συμμετέχετε σε μερικές διαδικτυακές ομάδες με άτομα που μοιράζονται παρόμοιες ιδέες και ενδιαφέροντα με τα δικά σας. Έτσι, θα έχετε πολύ περισσότερες πιθανότητες.

Αιγόκερως

Είναι πολύ πιθανό να αμφισβητήσετε τον λόγο για τον οποίο εμπλέκεστε σε μια στενή προσωπική σχέση. Μπορεί να αισθάνεστε σαν να μένετε θεατής σε αυτό που συμβαίνει, αντί να εμπλέκεστε βαθιά ως συνήθως. Αυτό, με τη σειρά του, σας κάνει να αμφισβητείτε ορισμένες πτυχές αυτής της σχέσης. Μην σταματάτε να προσπαθείτε και πολύ σύντομα θα καταφέρετε να δοθείτε εξ ολοκλήρου ο ένας στον άλλον.

 Υδροχόος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει όλη την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε. Ίσως αναρωτιέστε αν θα ήταν καλύτερα να τον/την αφήσετε να κάνει την πρώτη κίνηση, αλλά ο χρόνος περνά και έχετε αρχίσει να ανυπομονείτε. Μια συζήτηση που θα κάνετε σήμερα μαζί του/της θα αποδειχθεί πολύ σημαντική.

Ιχθύες

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας φέρνει σε μια κατάσταση στην οποία θα αρχίσετε να νιώθετε πιο οικεία με τον/την σύντροφό σας. Επιτέλους αντιλαμβάνεστε τι τον/την κάνει να νιώθει ασφάλεια και σιγουριά. Συμβαίνει κάτι που σας βοηθά να δείτε την πιο ανθρώπινη και ευάλωτη πλευρά του/της. Αυτό είναι μια πολύτιμη γνώση. Χρησιμοποιήστε την ανάλογα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments