Αθλητισμός

Πρίφτης: Πρέπει να βρούμε την ψυχική δύναμη για να ανατρέψουμε το κλίμα

Πρίφτης: Πρέπει να βρούμε την ψυχική δύναμη για να ανατρέψουμε το κλίμα
Πρίφτης: «Υπάρχει σωματική κούραση και ψυχολογική πίεση, την οποία πρέπει να την διαχειριστούμε και να μην την βγάλουμε στο γήπεδο».

Στις δηλώσεις του για το παιχνίδι με την Μπάγερν αύριο Πέμπτη 18 Νοεμβρίου και ώρα 21.30, ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για το τι χρειάζεται  να αλλάξει στην εικόνα του ο Παναθηναϊκός και στάθηκε στην επιστροφή του Νεμάνια Νέντοβιτς στην ομάδα. Η ίωση που ταλαιπωρούσε τον Νεμάνια Νέντοβιτς αποτελεί παρελθόν, με τον Σέρβο γκαρντ να ταξιδεύει στο Μόναχο, όπου θα συναντήσει την αποστολή του Παναθηναϊκού και να τεθεί στην διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη. Μαζί με τον Νέντοβιτς μάλιστα στο Μόναχο ταξίδεψαν και οι δύο γενικοί διευθυντές του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης και Φραγκίσκος Αλβέρτης, για να τεθούν στο πλευρό των “πράσινων”. Πρίφτης

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Πρίφτης τεχνικός του «τριφυλλιού»:

«Περιμένουμε μία πολύ δυνατή ομάδα, είναι μία καλή ομάδα, είναι συμπαγής. Σαφέστατα η εικόνα μας δεν είναι η κατάλληλη, δεν είναι η σωστή αλλά θα διορθωθεί με δουλεία. Προφανώς τα αποτελέσματά μας είναι πολύ αρνητικά παραπάνω από ότι περιμέναμε. Πρέπει να βρούμε την ψυχική δύναμη και τα πνευματικά αποθέματα για να μπορέσουμε να ανατρέψουμε αυτό το κλίμα και να φέρουμε την πολυπόθητη νίκη. Υπάρχει σωματική κούραση και ψυχολογική πίεση, την οποία πρέπει να διαχειριστούμε και να μην την βγάλουμε στο γήπεδο. Πρίφτης

 θα έρθει στο Μόναχο ο Νέντοβιτς μας έλειψε από το παιχνίδι

Προφανώς το πρόγραμμα δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι εύκολο για κανέναν. Η αλληλουχία των παιχνιδιών δεν αφήνει μεγάλα περιθώρια για προπόνηση. Όπως είπα, η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει και ψυχολογική πίεση και σωματική κούραση, κυρίως πνευματικά πρέπει να εργαστούμε μεταξύ μας για να παρουσιάσουμε μία καλύτερη εικόνα που θα λατρέψει ο κόσμος.

Θα δούμε σε τι κατάσταση είναι ο Νέντοβιτς, θα έρθει στο Μόναχο. Ελπίζουμε να είναι σε μία κατάσταση που να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Προφανώς, μας έλειψε από το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις και ειδικά στην επίθεση. Όταν έχουμε κάποια δυστοκία και δεν είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση, προφανώς είναι ένας παίκτης, στον οποίο εκ προοιμίου στηριζόμαστε στην επιθετική του ικανότητα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments