Αθλητισμός

Ρέντη: Ο Μαρινάκης επισκέφτηκε την ομάδα ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ

Ρέντη: Ο Μαρινάκης επισκέφτηκε την ομάδα ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ
Ρέντη: Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον εκτός έδρας αγώνα της 10ης αγωνιστικής της Super League κόντρα της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, και η επίσκεψη του Μαρινάκη.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον εκτός έδρας αγώνα της 10ης αγωνιστικής της Super League κόντρα της ΑΕΚ την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 19:30 συνεχίζεται στου Ρέντη, όπου σήμερα 18 Νοεμβρίου τον προπονητή των ερυθρόλευκων Πέδρο Μαρτίν και τους παίκτες του επισκέφτηκε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο πρόεδρος της ομάδας του Πειραιά, αφού πρώτα συνομίλησε με τον Πορτογάλο προπονητή Πέδρο Μαρτίν των «ερυθρόλευκων», εν συνεχεία απευθυνόμενος στους παίκτες τόνισε τη σημασία του ματς με την ΑΕΚ, αλλά και αυτού με τη Φενερμπαχτσέ που έρχεται. Ρέντη

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού ζήτησε τη νίκη και στα δύο παιχνίδια

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού ζήτησε από τους παίκτες της ομάδας τη νίκη και στα δύο αυτά παιχνίδια: Με την ΑΕΚ για να παραμείνουν μόνοι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League και με τη Φενερμπαχτσέ για να για να βρεθούν μία ανάσα από την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Πριν ολοκληρώσει την ομιλία του προς τους παίκτες του Ολυμπιακού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τους ευχήθηκε καλή επιτυχία, τους ζήτησε να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά τους ευχαρίστησε για όσα έχουν προσφέρει και εν συνεχεία αποχώρησε από το Ρέντη.

Στη σημερινή προπόνηση, ο Πέδρο Μαρτίνς είχε δύο ακόμη παίκτες στη διάθεσή του, καθώς χθες το βράδυ της Τετάρτης 17 Νοέμβρη έφτασαν στην Ελλάδα οι Βάτσλικ και Αγκιμπού μετά τη συμμετοχή τους στα παιχνίδια των εθνικών τους ομάδων. Αμφότεροι συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση του Ολυμπιακού, μπαίνοντας στην προετοιμασία για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ρέντη

Η δωρεά του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Βαγγέλης Μαρινάκης θα προχωρήσει σε δωρεά οικίσκων ώστε να λειτουργήσουν άμεσα τα σχολεία Αρκαλοχωρίου και Καστελίου, στην Κρήτη. Η δωρεά αφορά σε 12 σχολικές αίθουσες και τις απαραίτητες ακόμα αίθουσες για άλλες υποδομές (π.χ. γραφεία) στο Γενικό Λύκειο Αρκαλοχωρίου και 9 σχολικές αίθουσες και τις απαραίτητες ακόμα αίθουσες για τις υποδομές, στο Γενικό Λύκειο Καστελίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments