Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Χωρίς κόσμο στο παιχνίδι κόντρα στη Σλόβαν

ΠΑΟΚ: Χωρίς κόσμο στο παιχνίδι κόντρα στη Σλόβαν
ΠΑΟΚ: Η αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης 25 Νοεμβρίου θα γίνει, ουσιαστικά, «κεκλεισμένων των θυρών» κόντρα στη Σλόβαν, καθώς αυξάνονται τα κρούσματα.

Η επιδημιολογική εικόνα στη Σλοβακία είναι μαύρη και αυτό οδηγεί στο θλιβερό γεγονός να γίνει η διεξαγωγή του αγώνα ανάμεσα στη Σλόβαν και τον ΠΑΟΚ χωρίς την παρουσία φιλάθλων στο «Tehelné pole».

Το παιχνίδι θα γίνει «κεκλεισμένων των θυρών»

Η αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης 25 Νοεμβρίου θα γίνει, ουσιαστικά, «κεκλεισμένων των θυρών», με την παρουσία μόνο των αποστολών και των αξιωματούχων των δύο ομάδων. ΠΑΟΚ

Νέα μέτρα στη Σλοβακία εξέδωσε η κυβέρνηση

Ο μεγάλος αριθμός  των κρουσμάτων στη Σλοβακία οδήγησαν σήμερα τον πρωθυπουργό, Εντουαρντ Χέγκερ, στην επιβολή νέων αυστηρών μέτρων, «πρόκειται για lockdown για τους ανεμβολίαστους», όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που μεταδόθηκε απευθείας από την κρατική τηλεόραση.

Στον ΠΑΟΚ ενημερώθηκαν για τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού της Σλοβακίας και περιμένουν εγγράφως την απόφαση και το τι ακριβώς προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις από το πρωτόκολλο υγείας της UEFA για να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση και από την πλευρά της ελληνικής ομάδας, που θα ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας.

Πριν λίγες μέρες στον ΠΑΟΚ επέστρεψε και ο Ζαμπά

Όπως σημειώνουν τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, η Βάσκο έχασε για τέταρτο σερί παιχνίδι και επί της ουσίας απώλεσε τις όποιες ελπίδες να επιστρέψει το 2022 στην πρώτη κατηγορία της χώρας. Το σερί των άσχημων αποτελεσμάτων οδήγησε τον πρόεδρο, Jorge Salgado, στη λήψη σημαντικών αποφάσεων που αφορούν την αναμόρφωση της ομάδας προτού ακόμη ολοκληρωθεί η σεζόν! Ήδη ο Fernando Diniz αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Βάσκο, μετρώντας κάτι λιγότερο από δύο μήνες στο δυναμικό της ομάδας. Οι αποφάσεις του προέδρου δεν σταματούν στην αλλαγή τεχνικής ηγεσίας καθώς αγγίζουν και πέντε ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων και ο Λέο Ζαμπά… ΠΑΟΚ

Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές έχουν ενημερωθεί ότι δεν θα παραμείνουν στο σύλλογο και την επόμενη σεζόν, με τους Βραζιλιάνους να υπογραμμίζουν πως ο Λέο Ζαμπά επιστρέφει στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στον ΠΑΟΚ, στην ομάδα που ανήκει μετά το τέλος του δανεισμού του.

Ανεξάρτητα από το τι μέλλει γενέσθαι με τον 23χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ, η ουσία είναι πως ο επαναπατρισμός του τον βοήθησε να βρει τον εαυτό του σε ένα μομέντουμ οριακό για την καριέρα του,  αφήνονας πίσω του οριστικά το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε… Από εκεί και πέρα, ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος ανήκει στον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος γνωρίζει από πρώτο χέρι τις δυνατότητες αλλά και τις αδυναμίες ενός ποδοσφαιριστή που ταλαιπωρήθηκε και ταλαιπώρησε μέσα από τις επιλογές του, τον εαυτό του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments