Ελλάδα

Νίκαια: Πίτμπουλ δάγκωσε δυο αστυνομικούς μετά από εντολή του αφεντικού του

Νίκαια: Πίτμπουλ δάγκωσε δυο αστυνομικούς μετά από εντολή του αφεντικού του
Νίκαια: Πήγαν να συλλάβουν τον 40χρονο για ενδοοικογενειακή βία και εκείνος έδωσε εντολή στο σκύλο του πίτμπουλ να δαγκώσει τους δύο αστυνομικούς.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Νίκαια όταν πενηντάχρονη γυναίκα πήγε στο Τμήμα και κατήγγειλε οτι ο 40χρονος σύζυγος της, της επιτέθηκε για να τη φιμώσει και να τη χτυπήσει. Όταν οι δυο αστυνομικοί πήγαν να τον συλλάβουν για ενδοοικογενειακή βία, ο δράστης βγήκε έξω με ένα σκύλο πίτμπουλ και έδωσε εντολή στο σκύλο να δαγκώσει τους αστυνομικούς.

Επιτέθηκε στη γυναικά του και πήγε να την χτυπήσει

Ο άγριος σκύλος όρμησε στον έναν και του δάγκωσε το πόδι, ενώ ελαφρά τραυματίστηκε και ο συνάδελφός του. Τελικά ο δράστης συνελήφθη στη Νίκαια και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο μετά τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Το συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης λίγο μετά τις 10:30. Μετά από έναν καυγά, η 50χρονη, έφυγε από το σπίτι της στην οδο Μαινάνδρου στη Νίκαια  και μετέβη στο τοπικό Α.Τ. όπου κατέθεσε μήνυση εναντίον του συζύγου της λέγοντας στους αστυνομικούς ότι της επιτέθηκε, και είχε πρόθεση να την φιμώσει και να τη χτυπήσει.

Μεσσηνία

Όταν οι δυο αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι για να του περάσουν χειροπέδες, αυτός βγήκε έξω με τον σκύλο του φωνάζοντας στο πιτ μπουλ «φα’ τους!» Το σκυλί υπάκουσε τις εντολές του αφεντικού του  και επιτέθηκε στον έναν ένστολο δαγκώνοντας τον στον αστράγαλο. Από την επίθεση τραυματίστηκε ελαφρά και ο δεύτερος αστυνομικός, οι δύο αστυνομικού μετφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ ο δράστης συνελήφθη.

Ενώ πριν λίγες μέρες ένα αγοράκι μόλις οκτώ ημερών έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση πίτμπουλ στις Πωλιτείες των ΗΠΑ

Μια συγκλονιστική είδηση έρχεται από τις ΗΠΑ και συγκεκριμένα από τη Βόρεια Καρολίνα. Ένα νεογέννητο αγοράκι μόλις οκτώ ημερών έχασε τη ζωή του ύστερα από επίθεση πίτμπουλ μέσα στο σπίτι.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της Daily Mail, το θηλυκό σκυλί κατασχέθηκε από την υπηρεσία ελέγχου ζώων της κομητείας Τζόνστον και θα υποβληθεί σε ευθανασία μετά από 72 ώρες στις πολιτείες ΗΠΑ ύστερα από το θάνατο του βρέφους. Νίκαια

Ο αρχηγός της Αστυνομίας της πόλης Kένλι στην πολιτεία των ΗΠΑ, Τζος Γκίμπσον, χαρακτήρισε τον θάνατο ατύχημα και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του βρέφους. Παραμένει ασαφές προς το παρόν εάν κάποιος θα λογοδοτήσει για την επίθεση κατά του μωρού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι επιθέσεις σκυλιών είναι συχνές στη Βόρεια Καρολίνα. Τον Μάιο, η 10 μηνών Μάλια Σκοτ ​​Γουίνμπερι, από την κομητεία Τζόνστον, δέχτηκε επίθεση και σκοτώθηκε από δύο οικογενειακά Ροτβάιλερ, ενώ ο πατέρας της είχε βγει για λίγο έξω.

Τον Σεπτέμβριο, ο 7χρονος Tζάιντεν Χέντερσον, από το Γκάρνερ, επίσης στην κομητεία Τζόνστον, δέχθηκε επίθεση και σκοτώθηκε από δύο πίτμπουλ που ανήκαν σε έναν γείτονα.

Σε εθνικό επίπεδο, κατά την περίοδο 2005 – 2020, 568 Αμερικανοί έχουν σκοτωθεί σε επιθέσεις σκύλων, αναφέρει το dogbites.org.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments