Οικονομία

Black Friday 2021: Έρχεται η μέρα των μεγάλων προσφορών – Τι πρέπει να προσέξετε

Black Friday 2021: Έρχεται η μέρα των μεγάλων προσφορών – Τι πρέπει να προσέξετε
Black Friday 2021: Ξεκινά σε λίγες ημέρες η Black Friday 2021 όπου περιμένουν οι καταναλωτές με ανυπομονησία προκειμένου να κάνουν τις αγορές τους σε χαμηλότερες τιμές. Φέτος θα είναι στις 26 Νοεμβρίου.

Ξεκινά σε λίγες ημέρες η Black Friday 2021 όπου περιμένουν οι καταναλωτές με ανυπομονησία προκειμένου να κάνουν τις αγορές τους σε χαμηλότερες τιμές. Φέτος θα είναι στις 26 Νοεμβρίου.

Τι πρέπει να ξέρουν οι καταναλωτές για τη Black Friday

Να κάνουν έρευνα αγοράς και να ελέγχουν όχι μόνο την τιμή (αρχική και νέα) αλλά και την ποιότητα των προϊόντων. Επίσης, να αναζητούν στο διαδίκτυο την τιμή του προϊόντος που πρόκειται να επιλέξουν, βάσει κωδικού ή αριθμού μοντέλου, ώστε να είναι βέβαιοι ότι η τιμή που έχουν εντοπίσει είναι η πιο συμφέρουσα.

  • Να οριοθετήσουν τις ανάγκες τους και να προγραμματίσουν με λίστα τις αγορές που πρόκειται να κάνουν, οι οποίες θα συμβαδίζουν με τον προσωπικό ή οικογενειακό τους προϋπολογισμό, αποφεύγοντας αλόγιστες δαπάνες.
  • Να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες και τους όρους της συναλλαγής τους όταν αγοράζουν προϊόντα με δόσεις. Ιδίως για αγορές με πιστωτική κάρτα, να είναι πάντα ενημερωμένοι για τους όρους και τις προϋποθέσεις της συγκεκριμένης αγοράς.
  • Τα προϊόντα πρέπει να φέρουν την αρχική τιμή και την τιμή προσφοράς (όχι το ποσοστό έκπτωσης). Προσοχή! Στις προσφορές συχνά αναγράφεται ότι δεν γίνονται αλλαγές, γι’ αυτό εάν μετανιώσετε, δεν έχετε τη δυνατότητα αλλαγής.
  • Να ζητάνε πάντα την απόδειξη για τα προϊόντα που έχουν αγοράσει. Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό και θελήσουν να το επιστρέψουν ή να το αλλάξουν, η επίδειξη της απόδειξης είναι απαραίτητη.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments