Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [18/11/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [18/11/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

 Κριός 

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας δίνει μια μοναδική ευκαιρία να εκφράσετε πώς αισθάνεστε με λόγια.

Αν σκοπεύετε να προσεγγίσετε κάποιο ξεχωριστό άτομο, κάντε τη συνάντησή σας αξιομνημόνευτη, χρησιμοποιώντας την ικανότητά σας να δημιουργείτε όμορφες εικόνες με τις λέξεις.

Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να εκφράσετε πώς αισθάνεστε πραγματικά για το τελευταίο σας φλερτ.

Έχετε την τάση να κρύβετε τα πραγματικά σας συναισθήματα, αλλά σήμερα θέλετε να πείτε τα πράγμα ως έχουν, και αυτό μπορεί να εδραιώσει και να ενισχύσει αυτή την σχέση περισσότερο από οποιαδήποτε υπερβολική χειρονομία.

Δίδυμοι

Αν και τον τελευταίο καιρό μπορεί να μην αισθάνεστε σωματική έλξη από το ερωτικό σας ενδιαφέρον όπως συνήθως, είναι πιθανό να ενισχύσετε με κάποιο τρόπο τον δεσμό μεταξύ σας. Θα νιώσετε εξαιρετικά κοντά σε συναισθηματικό επίπεδο. Επομένως, μην αφήσετε αυτή την προσωρινή φάση να σας ανησυχήσει.

Καρκίνος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να χαλαρώσετε και να κατεβάσετε τους ρυθμούς στη σχέση σας. Το εν λόγω άτομο αισθάνεται γοητευμένο από εσάς και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη. Βγάλτε προς τα έξω τα βαθύτερα συναισθήματά σας και μοιραστείτε τα μαζί του.

Λέων

Εάν σχεδιάζατε να γνωρίσετε κάποιο άτομο καλύτερα, κανονίστε το για απόψε. Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας κάνει ακαταμάχητους. Θα υπάρχει ένα όμορφο και ρομαντικό κλίμα μεταξύ σας, που θα σας επιτρέψει να χαλαρώσετε και να γνωριστείτε καλύτερα. Ανοιχτείτε και μιλήστε του/της μέσα από την καρδιά σας. Δεν θα χάσετε.

Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας προσφέρει τις απαραίτητες πληροφορίες για να δείτε πώς θα προχωρήσετε στη σχέση σας με ένα ξεχωριστό άτομο. Ίσως μέχρι τώρα αναρωτιόσασταν για ποιο λόγο το συγκεκριμένο άτομο έμενε ασυγκίνητο στην γοητεία σας. Σήμερα θα καταλάβετε το γιατί.

Ζυγός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι ίσως θα ήταν καλύτερα να κάνετε ένα διάλειμμα από τον/τη σύντροφό σας. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να κάνετε τα πράγματα που σας ευχαριστούν και να νιώσετε πάλι χαρούμενοι και δραστήριοι. Και οι δύο χρειάζεστε λίγο χώρο για να έρθετε και πάλι σε επαφή με τους εαυτούς σας. Η επανένωσή σας αργότερα θα είναι πολύ διασκεδαστική.

Σκορπιός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φαίνεται ότι προσπαθεί να γκρεμίσει μια πτυχή της σχέσης σας με κάποιο στενό σας άτομο. Αλλά αν κοιτάξετε προσεκτικά την κατάσταση, θα δείτε ότι αυτό που έχει καταστραφεί δεν είναι η αγάπη και η ζεστασιά ανάμεσά σας αλλά οι άμυνες που έχετε ορθώσει και οι δύο, προκειμένου να αποφύγετε να πληγωθείτε.

Τοξότης

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει μια διαφωνία ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Κρατιέστε και προσπαθείτε να μην μιλήσετε για ένα-δυο θέματα εδώ και αρκετό καιρό αλλά σήμερα ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Μην αγχώνεστε. Ακόμη και αν τσακωθείτε σήμερα, αύριο θα τα θυμάστε όλα και θα γελάτε.

Αιγόκερως

Ενώ εσείς είστε ικανοποιημένοι στην καθημερινή σας ρουτίνα με το ταίρι σας, διαπιστώνετε ότι εκείνος/η θέλει μια γεύση ελευθερίας. Επιθυμεί να δοκιμάσει πράγματα που δεν έχει κάνει ποτέ μέχρι τώρα. Αν θέλετε να διατηρήσετε την ηρεμία στη σχέση σας, αφήστε τον/την να κάνει αυτό που θέλει.

 Υδροχόος

Θα διαπιστώσετε ότι σήμερα θα έχετε περισσότερη επιτυχία στα ραντεβού σας αν δεν φοράτε ρούχα που είναι πολύ φανταχτερά ή πολλά κοσμήματα. Προσπαθήστε να είστε πιο μετριοπαθείς τόσο στην εικόνα σας όσο και στον τρόπο έκφρασης σας. Θα εντυπωσιάσετε πολύ περισσότερο όλα τα κατάλληλα άτομα, αν ξέρετε για τι πράγμα μιλάτε. τ

Ιχθύες

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να είστε πιο τρυφεροί και στοργικοί απέναντι στον/στην σύντροφό σας. Εάν η σχέση σας είναι πρόσφατη, σήμερα αισθάνεστε έντονα την επιθυμία να βρεθείτε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Αν πάλι είστε καιρό μαζί, θα νιώσετε σαν να ερωτεύεστε από την αρχή. Να είστε προετοιμασμένοι ότι θα πάρετε περισσότερα από όσα είχατε συμφωνήσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments