Αθλητισμός

Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία εις βάρος του Μεντί για άγρια βιαιοπραγία σε γυναίκα

Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία εις βάρος του Μεντί για άγρια βιαιοπραγία σε γυναίκα
Ρεάλ Μαδρίτης: Ανατριχιαστικές  αποκαλύψεις ήρθαν στο «φως» της δημοσιότητας για τον διεθνή αμυντικό Μεντί, καταγγελία για βιαιοπραγία σε γυναίκα.

Ανατριχιαστικές  αποκαλύψεις ήρθαν στο «φως» της δημοσιότητας για τον διεθνή αμυντικό της Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με τον έγκυρο Γάλλο δημοσιογράφο, Ρομέν Μολίνα, ο Μεντί είχε γρονθοκοπήσει μια γυναίκα το 2018, ενώ στην συνέχεια την κλωτσούσε στο κεφάλι ενώ βρισκόταν στο έδαφος καθώς έδειξε τα γεννητικά του όργανα στην άτυχη γυναίκα.

Μάλιστα, η εν λόγω κοπέλα φέρεται να κατέληξε στα επίγοντα ενός κοντινού νοσοκομείου στο Παρίσι. Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη αντίδραση από την ισπανική ομάδα, ενώ ο 26χρονος προπονήθηκε κανονικά σήμερα. Η κοπέλα είναι αγνώστων στοιχείων. Ρεάλ

Έχει προβλήματα εθισμού στο αλκοόλ

Σύμφωνα πάντα με τον Μολίνα, ο Γάλλος μπακ έχει επίσης προβλήματα εθισμού στο αλκόολ ενώ έχει συλληφθεί να οδηγεί μεθυσμένος, όταν ήταν ακόμη παίκτης της Λυών. «Η πρώην ομάδα του «κουκούλωσε» το συμβάν για να μην χαλάσει την εικόνα του διεθνή αμυντικού, με σκοπό να καταφέρει να τον πουλήσει στην Ρεάλ Μαδρίτης» πρόσθεσε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Πλέον βρισκόμαστε εν αναμονή εξελίξεων μιας και καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές δεν έχει πάρει ακόμη θέση για τις καταγγελίες που έγιναν γνωστές.

Ρεάλ

Πήγε στο δεύτερο κομμάτι της προπόνησης

Το θέμα πήρε διαστάσεις λόγω της φημολογίας που ξέσπασε περί της απουσίας του από την σημερινή 19 Νοεμβρίου  προπόνηση των «μερένγκες», ωστόσο, η Ρεάλ ανάρτησε φωτογραφία από το πρόγραμμα και έδειξε πως ο Μεντί ήταν παρών στο 2ο κομμάτι της προπόνησης.

Μοναδικοί στο ιατρικό δελτίο οι Θεμπάγιος, Μπέιλ και Βαλβέρδε, κανένα σχόλιο από τη Ρεάλ για τον παίκτη ή την υπόθεση που ήρθε στην επιφάνεια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments