Αθλητισμός

Λαμία – Παναθηναϊκός: Και αλλαγή έδρας μετά την αλλαγή ώρας

Λαμία – Παναθηναϊκός: Και αλλαγή έδρας μετά την αλλαγή ώρας
Λαμία - Παναθηναϊκός: Εκτός από ώρα, αλλάζει και έδρα η αναμέτρηση της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό για τη 10η αγωνιστική της Super League.

Η αναμέτρηση της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό (22/10, 18:00, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) εκτός από ώρα θα αλλάξει και έδρα, καθώς η αναμέτρηση αναμένεται να διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό, λόγω ακαταληλλότητας του αγωνιστικού χώρου στο ΔΑΚ Λαμίας.

Το μόνο που απομένει είναι η σχετική ανακοίνωση από τη διοργανώτρια αρχή, για να ολοκληρωθεί και τυπικά η αλλαγή της έδρας. Υπενθυμίζεται ότι σε αυτή την αγωνιστική, ο Βόλος υποδέχθηκε τον ΟΦΗ το Σάββατο (20/11).

Η Λαμία είναι η μοναδική από τις ομάδες της λίγκας που δεν έκανε βελτιωτική εργασία στο γήπεδό της. Ο πραγματογνώμονας της λίγκας βρέθηκε χθες (19/11) και σήμερα (20/11) και από τη στιγμή που έκρινε ότι ο αγωνιστικός χώρος είναι ακατάλληλος έκρινε σκόπιμο να ανάψει κόκκινο για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Η Λαμία επιχείρησε να κάνει βελτιωτικά έργα τις τελευταίες ημέρες στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν πρόλαβε και δεν βοηθήθηκε και από τον καιρό για να προχωρήσει στις εργασίες. Όσες ομάδες προσπάθησαν βελτιωτικά έργα μεσούσης της περιόδου χρειάστηκε να δώσουν ένα ματς μακριά από την έδρα τους για να “δέσει” ο αγωνιστικός χώρος. Γι’ αυτό επιλέχθηκε το Πανθεσσαλικό.

Έτσι ο Παναθηναϊκός πρέπει να αλλάξει το πρόγραμμά του και τις προπονήσεις του, μια ημέρα πριν ταξιδέψει για τον Βόλο και όχι για τη Λαμία.

Να θυμίσουμε πως χθες Παρασκευή 21/11 ανακοινώθηκε πως θα αλλάξει ώρα το παιχνίδι ώστε να μην συμπίπτει με το ντέρμπι αιωνίων στην Α1 μπάσκετ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments