Αθλητισμός

Λεβάντε – Μπιλμπάο 0-0: Χωρίς νικητή και γκολ το ματς

Λεβάντε – Μπιλμπάο 0-0: Χωρίς νικητή και γκολ το ματς
Λεβάντε - Μπιλμπάο 0-0: Άνευρο ήταν το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, καθώς δεν υπήρξε κανένα γκολ παρά τις φάσεις που είχαν και οι δύο ομάδες.

Λεβάντε και Αθλέτικ Μπιλμπάο διασταύρωσαν τα ξίφη τους για την 14η αγωνιστική της La Liga. Στην αναμέτρηση αυτή η βροχή είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, και οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να σπάσουν το ρόδι, μένοντας στο 0-0, καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Πιο συγκεκριμένα, σημαντικός βαθμός για την Μπιλμπάο που για 7η φορά μέσα στη σεζόν έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο με την ισοπαλία, ανεβαίνοντας έτσι στην 7η θέση της βαθμολογίας και μόλις στο -4 από την 4η Ατλέτικο Μαδρίτης. Προτελευταία η Λεβάντε που παραμένει η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος χωρίς νίκη.

Οι καλύτερες εκ των φάσεων

Από μία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος για τις δύο ομάδες. Για την Μπιλμπάο ο Μαρτίνεθ ήταν αυτός που άγγιξε το γκολ στο 27ο λεπτό με μία κεφαλιά, ενώ για τη Λεβάντε ο Ντε Φρούτος έφτασε μία ανάσα από το γκολ που θα έδινε το προβάδισμα στη Λεβάντε.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Βάσκοι είχαν τον έλεγχο, είχαν και τις φάσεις, ωστόσο δεν μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ, με το 0-0 να μην αλλάζει μέχρι και το τελικό σφύριγμα.

Οι συνθέσεις

ΛΕΒΑΝΤΕ: Κάρδενας, Σον, Βέθο, Μουστάφι (72’Ντουάρτε), Κλερκ, Μάλσα (59’Βούκτσεβιτς), Καμπάνια, Μπάρντι (72’Ντάνι Γκόμεθ), Μοράλες, Ντε Φρούτος, Ρότζερ Μαρτί.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ουνάι Σιμόν, Λέκουε, Γεράι, Ινίγο Μαρτίνεθ, Μπαλενθιάγα, Μπερενγκέρ (54’Σανθέτ), Ντάνι Γκαρθία, Βενθεδόρ, Μουνιαΐν (66’Νίκο Γουίλιαμς), Ραούλ Γκαρθία (54’Θάραγα), Ινιάκι Γουίλιαμς (66’Βιγιαλίμπρε-86’Σεράνο).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments