Αθλητισμός

Ατρόμητος ΠΑΟΚ: Οι ενδεκάδες στο σημερινό ντέρμπι

Ατρόμητος ΠΑΟΚ: Οι ενδεκάδες στο σημερινό ντέρμπι
Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: Ο αγώνας αναμένεται να ξεκινήσει στις 19:30 σήμερα Κυριακή 21 Νοεμβρίου στο Novasports Prime, ενώ θα τον περιγράψει ο Άγγελος Στυλιάδης.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του εν όψει του σημερινού αγώνα  21 Νοεμβρίου   κόντρα στον Ατρόμητο στο γήπεδο στο Περιστέρι για την 10η αγωνιστική της Super League. Ο Ατρόμητος – ΠΑΟΚ αναμετρούνται στις 19.30.

Ο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου, βρίσκεται στην τρίτη θέση της Super League 1, με 19 βαθμούς σε εννέα αναμετρήσεις. Μακριά από την Τούμπα στα παιχνίδια εκτός έδρας φαίνεται να τα πηγαίνει καλύτερα, καθώς σε πέντε αγώνες, έχει σημειώσει τέσσερις νίκες. Ατρόμητος – ΠΑΟΚ

Η μοναδική του ήττα φέτος είναι από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Όσον αφορά το τελευταίο του ματς πριν από την διακοπή, κέρδισε με 3-1 τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι στην «Λεωφόρο».

Η αποστολή του ΠΑΟΚ

Εκτός αποστολής έμειναν οι Βιειρίνια, Αουγκούστο, Ολιβέιρα και Μιτρίτσα. Ενώ κανονικά θα παίξουν οι Πασχαλάκης, Ζ. Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Ροντρίγκο, Λύρατζης, Μιχάι, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσιας.

Από την άλλη ο Ατρόμητος έχει συγκεντρώσει μόλις τρεις πόντους σε εννέα παιχνίδια. Έτσι θα κάτσει στον πάγκο του ο Γιώργος Κορακάκης, με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα του να βάλει δύσκολα στους φιλοξενούμενους.

Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, δεν υπολογίζει τον Κέναν Πίριτς λόγω γαστρεντερίτιδας και τον Μάριο Τζαβίδα λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς. Ακόμη ο Τόμας Μπεντινέλι δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα στα πλευρά του. Ατρόμητος – ΠΑΟΚ

Η αποστολή του Ατρόμητου

Αναλυτικά η αποστολή: Γιαννιώτη, Μανδά, Σάλτα, Παπαδόπουλο, Γκαλβάο, Στρούγγη, Χατζηισαΐα, Μαυρομμάτη, Καστεγιάνο, Αθανασίου, Βασιλαντωνόπουλο, Κιβρακίδη, Νάτσο, Ντένιτς, Χαρίση, Σάλομον, Μουνίθ, Πισάνο, Σπιριντόνοβιτς, Νταβιώτη, Κλωναρίδη, Κουλούρη.

Ο αγώνας Ατρόμητος – ΠΑΟΚ, αναμένεται να ξεκινήσει στις 19:30. Όποιος θέλει να τον παρακολουθήσει μπορεί να τον δει στο Novasports Prime, ενώ θα τον περιγράψει ο Άγγελος Στυλιάδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments