Lifestyle

Σούπερ Κική: Λύγισε στον “αέρα” του Just the 2 of us – Τι συνέβη

Σούπερ Κική: Λύγισε στον “αέρα” του Just the 2 of us – Τι συνέβη
Σούπερ Κική: Αν και αποχώρησαν την προηγούμενη εβδομάδα από την σκηνή του Just the 2of us η Σούπερ Κική και ο Γιώργος Βελισσάρης, όμως το κοινό τους έδωσε ακόμη μια ευκαιρία να επιστρέψουν ξανά.

Αν και αποχώρησαν την προηγούμενη εβδομάδα από την σκηνή του Just the 2of us η Σούπερ Κική και ο Γιώργος Βελισσάρης, όμως το κοινό τους έδωσε ακόμη μια ευκαιρία να επιστρέψουν ξανά. Στο πλευρό της βρέθηκε και η μητέρα της η οποία μίλησε ζωντανά για την κόρη της.

Τα λόγια της μαμάς, αλλά και όσα άκουσε η Super Κική από την Μαρία Μπακοδήμου και τη Βίκυ Σταυροπούλου την έκαναν να συγκινηθεί έντονα και να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Μάλιστα, τη συγκίνησή του δεν μπόρεσε να κρύψει και ο Γιώργος Βελισσάρης, αφού έχει έρθει αρκετά κοντά με την Super Κική και η ιστορία ζωής της τον έχει αγγίξει.

Ποιο είναι το πραγματικό όνομα της Super Κικής

Η Super Κική, είναι ηθοποιός και show woman που το αστείρευτο χιούμορ και ταλέντο της έκλεψε τις εντυπώσεις. Φέτος συμμετείχε στο φαντασμαγορικό show του Νίκου Κοκλώνη, “Just the 2 of Us” με ζευγάρι της τον Γιώργο Βελισσάρη.

Το πραγματικό όνομα της Super Κικής είναι Kυριακή Λιτσάκη

  • Έχει γεννηθεί στη Χίο
  • Είναι 29 ετών και έχει γενέθλια την Πρωταπριλιά!
  • Τα τελευταία 10 χρόνια περίπου ζει μόνιμα στην Αθήνα
  • Ασχολείται με το YouTube αλλά και το instagram, μετά από παρότρυνση μάλιστα του Αλέξανδρου Κοψιάλη.
  • Την περασμένη σεζόν την είδαμε για πρώτη φορά σε τηλεοπτική συνεργασία στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μαζί με τη Χρύσα Κατσαρίνη και τη Φελίσια Τσαλαπάτη ήταν οι “Σφήκες” που “ανέκριναν” με τον δικό τους τρόπο τους καλεσμένους του «The 2Night Show».
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments