Οικονομία

Άδωνις Γεωργιάδης: Παράταση στη διάρκεια της ρύθμισης για τα κέρδη των επιχειρήσεων

Άδωνις Γεωργιάδης: Παράταση στη διάρκεια της ρύθμισης για τα κέρδη των επιχειρήσεων
Άδωνις Γεωργιάδης: Για την ελληνική οικονομία αλλά και τον αντίκτυπο της πανδημίας στις επιχειρήσεις αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Για την ελληνική οικονομία αλλά και τον αντίκτυπο της πανδημίας στις επιχειρήσεις αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης. Σε ομιλία μαζί με τον υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα δήλωσαν αισιόδοξοι για την πορεία της ελληνικής οικονομίας.

Τόσο ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης όσο και ο κ. Σταϊκούρας αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι υπάρχουν αβεβαιότητες και κίνδυνοι. Γεωργιάδης

Οι επιχειρήσεις μπορούν να αυξήσουν το περιθώριο κέρδους

Ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι βρίσκεται σε ισχύ νόμος, μέχρι το τέλος του έτους, σύμφωνα με τον οποίο δεν μπορούν οι επιχειρήσεις να αυξήσουν το περιθώριο κέρδους σε ποσοστό μεγαλύτερο από αυτό που είχαν πριν την πανδημία και, όπως είπε, η ρύθμιση αυτή θα επεκταθεί για άλλους έξι μήνες ή και για όσο χρειαστεί, όσο υπάρχει η πανδημία. 

Για την διευκόλυνση της πρόσβασης στη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων και ιδιαίτερα των μικρομεσαίων, επισήμαναν και οι δύο υπουργοί ότι αποτελεί βασικό στόχο της κυβέρνησης να αυξηθεί η πρόσβαση των επιχειρήσεων σε κεφάλαια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments