Αθλητισμός

Βιγιαρεάλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2: Πρόκριση με υπογραφή Κριστιάνο Ρονάλντο

Βιγιαρεάλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2: Πρόκριση με υπογραφή Κριστιάνο Ρονάλντο
Βιγιαρεάλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2: Οι Βρετανοί κατάφεραν να προκριθούν στην επόμενη φάση του Champions League με ηγέτη τον Ρονάλντο.

Βιγιαρεάλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην νέα αγωνιστική του Champions League. Οι “κόκκινοι διάβολοι” επικράτησαν με 2-0 της Βιγιαρεάλ στο “Θεράμικα” και πήραν την πρόκριση στη φάση των 16 με υπογραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Τζέιντον Σάντσο σημείωσαν τα γκολ των Άγγλων στα τελευταία λεπτά κόντρα στη ροή του αγώνα, με τους Ισπανούς να δίνουν μάχη για την πρόκριση με την Αταλάντα την τελευταία αγωνιστική.

Οι φάσεις του αγώνα

Ο Κάρικ άφησε στον πάγκο τον Μπρούνο Φερνάντες στην πρώτη ενδεκάδα του (και ίσως τελευταία αν προχωρήσει η αναζήτηση υπηρεσιακού μέχρι το τέλος της σεζόν, με το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε να προκύπτει), με τον Ντόνι φαν ντε Μπέεκ και τον Αντονί Μαρσιάλ στο αρχικό σχήμα.

Το “κίτρινο υποβρύχιο” ήταν αυτό που είχε τον απόλυτο έλεγχο όμως, με τον Ρονάλντο μόνο του στην κορυφή της επίθεσης να μην έχει τροφοδοσία και να τίθεται εκτός παιχνιδιού. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως με τους μεσοεπιθετικούς που έρχονταν από πίσω και τελικά ο Νταβίδ ντε Χέα χρειάστηκε να επέμβει μία φορά για να κρατήσει το μηδέν στο 1ο ημίχρονο.

Η εικόνα δεν άλλαξε στο 2ο ημίχρονο, με τον Ισπανό τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων να παραμένει ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Όταν ο Κάρικ έριξε στον αγώνα τον Φερνάντες και τον Μάρκους Ράσφορντ, οι Άγγλοι ανέβασαν στροφές και πίεσαν για να βρουν το γκολ της πρόκρισης.

Τελικά το βρήκαν από ένα λάθος του Χερόνιμο Ρούλι και του Ετιέν Καπού, που έδωσαν την ευκαιρία στον Κριστιάνο Ρονάλντο να φτάνει τα 799 γκολ καριέρας. Λίγο αργότερα, ο Σάντσο βρήκε κι αυτός δίχτυα γράφοντας το τελικό 2-0 και στέλνοντας τη Γιουνάιτεντ στην επόμενη φάση.

Οι συνθέσεις

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γουάν-Μπισάκα, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Τέλες, Φρεντ, ΜακΤόμινεϊ, Σάντσο (90+3′ Μάτα), Φαν ντε Μπέεκ (66′ Φερνάντες), Μαρσιάλ (66′ Ράσφορντ), Ρονάλντο (90+1′ Μάτιτς)

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ρούλι, Φόιτ, Αλμπιόλ, Τόρες, Εστουπινάν (79′ Ράμπα), Παρέχο, Καπού, Τριγκέρος (73′ Α. Μορένο), Γκόμεθ (85′ Ντιά), Πίνο (73′ Τσουκουέζε), Χρούνεφελντ

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments