Αθλητισμός

Champions League: Μεγάλη νίκη Τσέλσι – Ισοπαλία για την Μπαρτσελόνα

Champions League: Μεγάλη νίκη Τσέλσι – Ισοπαλία για την Μπαρτσελόνα
Champions League: Γεμάτη από ματς αστέρων ήταν η σημερινή βραδιά με νίκη της Σεβίλλης, της Λιλ, ισοπαλία της Μάλμε και της Αταλάντα.

Βραδιά πολλών αστέρων και πολλών γκολ για την πρεμιέρα των Ομίλων του Champions League. Ήδη η Μπάγερν νίκησε την Ντιναμό Κιέβου και βγήκε πρώτη στον Όμιλο της, ενώ από την άλλη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να νικήσει την Βιγιαρεάλ.

Πιο συγκεκριμένα, αν και η βραδιά δεν έχει ντέρμπι, έχει σίγουρα πολύ ενδιαφέρον. Ο λόγος είναι η θέση των ομάδων στην κατάταξη τους στους ομίλους του Champions League. Τα δύο ματς που τράβηξαν το ενδιαφέρον είναι εκείνο της Τσέλσι με την Γιουβέντους και ο αγώνας της Μπαρτσελόνα με την Μπενφίκα.

Τσέλσι – Γιουβέντους 4-0

Η Τσέλσι μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Έχει δημιουργήσει κάποιες ευκαιρίες, ωστόσο έχει ατυχήσει μέχρι στιγμής στην τελική προσπάθεια. Η Τσέλσι πήρε το προβάδισμα στο σκορ με τον Τσαλόμπα. Ο Ζιγιές εκτέλεσε το κόρνερ και ο νεαρός αμυντικός είδε την μπάλα να του στρώνεται και με ένα δυνατό βολέ την έστειλε στα δίχτυα.

Ο Καντέ δεν μπορεί να συνεχίσει λόγω του τραυματισμού. Στη θέση του πέρασε ο Ρούμπεν Λόφτους Τσικ. Νωρίτερα οι μπλε ανησύχησαν και με τον Τιάγκο Σίλβα ωστόσο συνεχίζει κανονικά.

Η Τσέλσι ήταν καλύτερη στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, δημιούργησε ευκαιρίες και πήρε αυτό που άξιζε με τον Τσάλομπα. Μετά την αντικατάσταση του Καντέ, ο οποίος δεν μπόρεσε να συνεχίσει λόγω προβλήματος τραυματισμού, η Γιουβέντους έδειχνε να πηγαίνει καλύτερα.

Η Τσέλσι πέτυχε ένα ακόμα γκολ. Έπειτα από σέντρα του Τσίγλουελ από τα αριστερά, ο Τζέιμς έκανε ένα υπέροχο κοντρόλ και με ένα δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

Στο καπάκι οι Μπλε πέτυχαν ένα ακόμα γκολ. Οι παίκτες του Τούχελ αντάλλαξαν όμορφα την μπάλα ακόμα και μέσα στην περιοχή της Γιουβέντους. Ο Λόφτους Τσικ έδωσε την ασίστ στον Οντόι και αυτός με ένα δυνατό σουτ νίκησε τον Στσέζνι για το 3-0.

Και στο 96′ έβαλε γκολ η Τσέλσι και έκανε το 4-0 με το σουτ του Βέρνερ.

Μπαρτσελόνα – Μπενφίκα 0-0

Η πρώτη φάση στην αναμέτρηση του Καμπ Νόου, που διεξάγεται υπό καταρρακτώδη βροχή, βρίσκει τον Ντεμίρ να κάνει το διαγώνιο σουτ με το δεξί και τον Βλαχοδήμο να πέφτει στην δεξιά γωνία του και να αποκρούει σε κόρνερ. H Μπαρτσελόνα κυριαρχεί μέσω της κατοχής της μπάλας, με την Μπενφίκα να είναι ομάδα που αρέσκεται και αυτή να έχει τη μπάλα στα πόδια της αλλά να έχει περιοριστεί σε πιο παθητικό ρόλο στο Καμπ Νόου.

O Άλμπα μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά μετά από πάσα του Νίκο Γκονθάλεθ και προσπάθησε να νικήσει τον Βλαχοδήμο που όμως για μία ακόμα φορά έδειξε τα εξαιρετικά αντακλαστικά του. Ο Οταμέντι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με εξαιρετικό σουτ με το αριστερό εντός περιοχής (με τη βοήθεια του οριζοντίου δοκαριού της εστίας του Τερ Στέγκεν) όμως το γκολ δεν μέτρησε καθώς ο βοηθός είχε σηκώσει το σημαιάκι του, υποδεικνύντας πως η μπάλα είχε περάσει την τελική γραμμή στην εκτέλεση του κόρνερ.

Το φοβερό γκολ του Οταμέντι στο 35ο λεπτό που δεν μέτρησε για λογαριασμό της Μπενφίκα

Μάλμε – Ζενίτ 1-1

Στο 28′ ο Σόρεν Ρικς άνοιξε το σκορ για την Μάλμε. Και ήρθε η Ζενίτ να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις.

Γιανγκ Μπόις – Αταλάντα 3-3

Όμορφη αντεπίθεση από αριστερά στο 10′ , ο Ντε Ρον μέσα στην περιοχή δίνει στον Σαπάτα, που γυρίζει υπέροχα το σώμα του και κάνει το 1-0. Στο 39′ κόρνερ από αριστερά, ο Σιεμπατσό πηδάει στο πρώτο δοκάρι και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Στρώσιμο στον Παλομίνο έξω από την περιοχή, ο Αργεντινός αμυντικός πλασάρει υπέροχα για το 2-1 στο 51′. Στο 80′ Γιουνγκ Μπόις απειλεί από πλάγιο, με τον Σιέρο να σκοράρει και να ισοφαρίζει σε 2-2, έχοντας μπει αλλαγή. Στο 84′ απίθανο σουτ του Χέφτι έξω από την περιοχή, δεν μπορεί να αποκρούσει ο Μούσο.

Εκτέλεση φάουλ του Μουριέλ, η μπάλα χτυπάει και στο τείχος και γίνεται το 3-3 στο 88′.

Λιλ – Ρεντ Μπουλ Σαλτσμπουργκ 1-0

Στο 31′ ο Γιλμάζ εφορμά στην αντίπαλη περιοχή, κερδίζει κόντρες, παίζει το 1-2 με τον Ντέιβιντ με αυτόν τον τρόπο και ο Καναδός κάνει το 1-0

Σεβίλλη – Βολφσμπουργκ 2-0

Στο 12′ με σέντρα του Ράκιτιτς από δεξιά, ο Χορδάν προλαβαίνει τους αμυντικούς των φιλοξενουμένων και κάνει το 1-0. Από την άλλη στις καθυστερήσεις η Σεβίλλη έκανε το 2-0 με γκολ του Ράφα Μιρ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments