Ελλάδα

Σιμόνα Βιρτζίλι: Πέθανε η χήρα του Μανώλη Καντάρη που τον είχαν δολοφονήσει για μια κάμερα στο κέντρο

Σιμόνα Βιρτζίλι: Πέθανε η χήρα του Μανώλη Καντάρη που τον είχαν δολοφονήσει για μια κάμερα στο κέντρο
Σιμόνα Βιρτζίλι: Η χήρα του Μανώλη Καντάρη που είδε νεκρό τον σύζυγό της την ώρα που ετοιμαζόταν να γεννήσει το δεύτερο παιδί τους, έχασε τη ζωή της.

Η χήρα του Μανώλη Καντάρη, Σιμόνα Βιρτζίλι, που είδε νεκρό τον σύζυγό της την ώρα που εκείνη ετοιμαζόταν να γεννήσει στο μαιευτήριο το δεύτερο παιδί τους, έχασε τη ζωή της χθες Πέμπτη 25 Νοεμβρίου έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Ο άτυχος άντρα της δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του, ενώ κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του, ώστε να μεταφέρει στο μαιευτήριο την ετοιμόγεννη γυναίκα του που θα έφερνε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους. Σιμόνα Βιρτζίλι

Δεν ήθελε να μαθευτεί η κατάσταση της υγείας της

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το patrisnews.com, η Σιμόνα Βιρτζίλι, πνευμονολόγος στο επάγγελμα και διευθύντρια της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», νικήθηκε από την σκληρή μάχη με τον καρκίνο, αργά το βράδυ της Πέμπτης 25 Νοεμβρίου.

Η ίδια στις 24 Οκτωβρίου του 2019 είχε βρεθεί στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη και είχε περιγράψει καρέ καρέ όσα έζησε με το που ήρθε αντιμέτωπη με το άψυχο σώμα του συζύγου της, καθώς εκείνη βρισκόταν έτοιμη να γεννήσει ενώ είχε εκφράσει παράλληλα τον θυμό της όταν αναφέρθηκε στους δράστες της δολοφονίας του συζύγου της, κάνοντας λόγο για ένα οργανωμένο έγκλημα με βάση τις συγκυρίες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε το συμβάν που είχε συγκλονίσει την ελληνική κοινή γνώμη.

Σιμόνα Βιρτζίλι

Το χρονικό της δολοφονίας του Μανώλη Καντάρη

Ήταν ξημερώματα της 10ης Μαΐου του 2011 όταν ο Μανώλης Καντάρης κατευθύνονταν προς το σταθμευμένο του αυτοκίνητο κρατώντας την κάμερα με την οποία θα κατέγραφε τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του, όταν τρεις δράστες του επιτίθενται για να τον ληστέψουν και τον τραυματίζουν θανάσιμα. Τελικά η κάμερα έγινε το ματωμένο λάφυρο στα χέρια των τριών δολοφόνων του, που την κοστολόγησαν τελικά περισσότερο από τη ζωή του άτυχου πατέρα τεσσάρων παιδιών.

Η σύζυγος του Σιμόνα Βιρτζίλι, ενώ ήταν ετοιμόγεννη, βρίσκει τον άνδρα της μέσα σε μια λίμνη αίματος στο πεζοδρόμιο της γειτονιάς όπου έμεναν στο κέντρο της Αθήνας. Δεν είχε χρόνο να θρηνήσει έπρεπε να προστατεύσει το μωρό της και να πάει στο μαιευτηρίο. Λίγες ώρες αργότερα έφερε στον κόσμο την κόρη τους Εμμανουέλα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments