Video

Σιμόνα Βιρτζίλι: Συγκλονίζει η περιγραφή της δολοφονίας του συζύγου της (vid)

Σιμόνα Βιρτζίλι: Συγκλονίζει η περιγραφή της δολοφονίας του συζύγου της (vid)
Σιμόνα Βιρτζίλι: «Μέσα στο ασθενοφόρο διάλεξα το όνομα της κόρης μου από το όνομα του συζύγου μου» αποκάλυψε η σύζυγος του αδικοχαμένου Μανώλη Καντάρη.

Η Σιμόνα Βιρτζίλι ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” με την Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε για τη δολοφονία του άνδρα της, Μανώλη Καντάρη. Ήταν Μάιος του 2011 όταν ο άτυχος άνδρας κατευθύνονταν προς το σταθμευμένο του αυτοκίνητο κρατώντας την κάμερα με την οποία θα κατέγραφε την γέννηση του δεύτερου παιδιού του. Τρεις δράστες Αφγανικής καταγωγής του επιτέθηκαν για να τον ληστέψουν, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Η Σιμόνα Βιρτζίλι, ενώ ήταν ετοιμόγεννη, βρήκε τον άνδρα της μέσα σε μια λίμνη αίματος στο πεζοδρόμιο της γειτονιάς όπου έμεναν. Οκτώμισι χρόνια μετά, έσπασε τη σιωπή της και μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για εκείνη την ημέρα αλλά και πως είναι σήμερα η ζωή της, με τα δυο της παιδιά και τον νέο της σύντροφο.

Η ίδια, γιατρός στο επάγγελμα, είπε ότι δεν πανικοβλήθηκε, γνωρίζοντας λόγω της δουλειά της πως να διαχειριστεί μια τέτοια κατάσταση.Μέσα στο ασθενοφόρο, καθ’ οδόν για το νοσοκομείο, αποφάσισε το όνομα που θα έδινε στην κόρη.

Φανερά συγκινημένη, μίλησε για τους ανθρώπους του οικογενειακού της περιβάλλοντος που τη στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια.

«Καμία ποινή δεν θα φέρει κάποιον πίσω», είπε και πρόσθεσε ότι πρέπει να υπάρξει απόδοση δικαιοσύνης για τα παιδιά. Η ίδια εξήγησε στα παιδιά της τι συνέβη στον μπαμπά τους εκείνο το βράδυ. Σημείωσε ότι ο μικρός της γιος δεν θυμάται τίποτα για εκείνη τη βραδιά και για όσες ακολούθησαν. Με τη βοήθεια ψυχολόγων και παιδοψυχολόγων εξήγησε και στα δύο παιδιά της όλα όσα έγιναν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments