Τεχνολογία

iPhone 14 Pro: Θα έχει Touch ID στην οθόνη

iPhone 14 Pro: Θα έχει Touch ID στην οθόνη
iPhone 14 Pro: Κάθε χρόνο, η Apple παρουσιάζει το νέο iPhone, το οποίο έχει έστω και ένα χαρακτηριστικό καλύτερο από την προηγούμενη έκδοση.

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει το επόμενο Φθινόπωρο την σειρά iphone 14 pro με ένα μοναδικό χαρακτηριστικό. Ακόμη, ο τεχνολογικός κολοσσός ήδη βρίσκεται κοντά στην κυκλοφορία των γυαλιών AR με ισχύ ενός Mac.

Πιο συγκεκριμένα, αν και το iPhone 14 δεν θα έχει το Touch ID κάτω από την οθόνη, το στοιχείο αυτό αναμένεται να αποτελεί βασικό εξοπλισμό του iPhone 14 Pro. Οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από το site iDropNews και τον LeaksApplePro.

Δοκιμάζει το Touch ID κάτω από την οθόνη

Σύμφωνα με τις διαρροές αυτές, η Apple φέρεται να δοκιμάζει το TouchID κάτω από την οθόνη για το μοντέλο iPhone 14 Pro που θα δούμε σε ένα χρόνο περίπου, ενώ παραμένει ακόμα ασαφές το εάν θα το δούμε να συμπεριλαμβάνεται τελικά στον βασικό του εξοπλισμό. Το ίδιο φέρεται να είχε συμβεί και με το φετινό μοντέλο του iPhone, σύμφωνα με το Bloomberg, καθώς o Apple insider, Mark Gurman, ισχυρίζεται ότι το Touch ID κάτω από την οθόνη είχε δοκιμαστεί για τα μοντέλα του iPhone 13 Series, αλλά τελικά δεν μπήκε στον τεχνολογικό εξοπλισμό τους.

Σε γενικές γραμμές, η Apple φαίνεται πως θέλει να δημιουργήσει αρκετά σημεία διαφοροποίησης μεταξύ των απλών μοντέλων και των εκδόσεων Pro. Έτσι, στην περίπτωση του iPhone 14 Pro περιμένουμε να υπάρχει selfie camera τύπου punch hole, ενώ δεν αποκλείεται να εμφανιστεί μία έκδοση iPhone 14 Max, η οποία θα έρθει να προσφέρει ένα προσιτό iPhone με μεγάλη οθόνη και μεγάλη μπαταρία. Η iPhone 14 Series αναμένεται να αποτελείται από δύο μοντέλα στις 6.1 ίντσες και άλλα δύο στις 6.7 ίντσες, με τα Pro να είναι διαθέσιμα και στις δύο διαμορφώσεις.

Λίγα λόγια για την Apple

Η Apple Inc. (μέχρι τις 9 Ιανουαρίου 2007 Computer Inc.), γνωστή και απλώς ως Apple, είναι αμερικάνικη πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας, με έδρα στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνιας που σχεδιάζει, αναπτύσσει και πωλεί καταναλωτικά ηλεκτρονικά είδη, λογισμικό, διαδικτυακές υπηρεσίες και υπολογιστές. Τα πιο γνωστά από τα προϊόντα της είναι οι υπολογιστές της σειράς Mac (παλαιότερα ονομάζονταν Macintosh), τα έξυπνα τηλέφωνα iPhone, οι υπολογιστές ταμπλέτες iPad και τα Apple Watch.

Η αναφερόμενη εταιρεία ιδρύθηκε από τον Στηβ Τζομπς, τον Στηβ Βοσνιάκ, και τον Ronald Wayne τον Απρίλιο του 1976. Σήμερα, διευθύνεται από τον Τιμ Κουκ. Σήμερα, είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο, όχι στον χώρο της τεχνολογίας αλλά γενικότερα καθώς η αξία της ξεπερνά τα δύο τρισεκατομμύρια δολάρια. Στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από την εταιρεία iSquare, θυγατρική της Quest Holdings. Σκοπός της ίδρυσης και πρώτο της προϊόν ήταν ο υπολογιστής Apple I, δημιούργημα του Βόζνιακ, ο οποίος έγινε ευρέως αποδεκτός ως ο πρώτος ολοκληρωμένος προσωπικός υπολογιστής του κόσμου.

Έναν χρόνο αργότερα, τον Απρίλιο του 1977, η Apple ανακοίνωσε τον Apple II, τον διάδοχο του Apple I, ο οποίος για πολλά έτη παρέμεινε βασικός παράγοντας της οικονομικής ευημερίας της εταιρείας. Ο Apple ΙΙ κατέκτησε εκατομμύρια χρηστών που μέχρι τότε δεν είχαν πρόσβαση σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές με πρωτοποριακά για την εποχή προγράμματα όπως το VisiCalc του Νταν Μπρίκλιν, το πρώτο πρόγραμμα υπολογιστικού φύλλου το οποίο έγινε και λόγος αγοράς του εν λόγω υπολογιστή. Δύο έτη αργότερα, πρωτοεμφανίστηκε ο Apple II Plus.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments