Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [28/11/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [28/11/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Κριός 

Εσείς και ο/η σύντροφός σας έρχεστε πιο κοντά.

Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας, να αναζωπυρώσετε τη φλόγα ανάμεσά σας που μπορεί να τρεμοπαίζει τον τελευταίο καιρό και να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτήν την ευκαιρία για να εμβαθύνετε σημαντικά τον δεσμό σας.

Ταύρος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δημιουργεί μια βαθιά αίσθηση πάθους και κτητικότητας.

Αυτό δεν θα αρέσει καθόλου στον/στην σύντροφό σας και μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια στην μεταξύ σας επικοινωνία.

Αν θέλετε να βελτιώσετε τα πράγματα, προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να μην θέλετε να ελέγχετε τα πάντα. Έτσι απλά χειροτερεύετε την κατάσταση.

 Δίδυμοι

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να υιοθετήσετε μια νέα προσέγγιση στις σχέσεις. Το όπλο σας στο φλερτ μπορεί να είναι η ικανότητά σας στις συζητήσεις αλλά τώρα σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε την έμφυτη γοητεία σας και το στυλ σας για να κερδίσετε την καρδιά του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Έχετε πολλούς άσους στο μανίκι σας και τώρα ξέρετε ακριβώς πώς να τους χρησιμοποιήσετε.

Καρκίνος

Υπάρχει ένα κλίμα μελαγχολίας και αδράνειας στην τρέχουσα σχέση σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να βγάλετε τον/την σύντροφό σας από αυτή την ενδοσκοπική διάθεση και να τον κάνετε να συμμετέχει με κάποιο τρόπο. Μπορεί να φαίνεται, ωστόσο, ότι είναι αποφασισμένος/η να κάνει το αντίθετο από όσα λέτε.

Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει κάτι καινούργιο στην ζωή σας. Ίσως μια νέα σχέση; Είναι η ιδανική μέρα για να κάνετε μερικά τολμηρά βήματα προς τα εμπρός και να ρωτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει τι σκέφτεται για την μεταξύ σας επαφή. Επωφεληθείτε από την φλογερή ενέργεια της μέρας για να προσθέσετε λίγο πάθος και ζεστασιά στην προσέγγισή σας.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα φέρνει μαζί της την πιθανότητα μιας νέας σχέσης. Μπορεί να έχετε περάσει πολλά χρόνια περνώντας από διάφορες σχέσεις και τώρα θέλετε να καταλαγιάσουν τα πράγματα και να βρείτε τα πατήματά σας πριν προχωρήσετε σε κάτι νέο. Δεν θέλετε να συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο από το ιδανικό. Θα ωφεληθείτε αν αναπτύξετε έναν καινούργιο κοινωνικό κύκλο.

Ζυγός

Έχετε την τάση να κολλάτε σε μια ρουτίνα και αυτό μπορεί συχνά να είναι πρόβλημα όταν θέλετε να προχωρήσετε και να κάνετε κάτι διαφορετικό. Εξετάστε μερικές νέες και πολύ διαφορετικές επιλογές για να εξασκήσετε τη φαντασία σας. Αντί να διώχνετε τις ιδέες που σας έρχονται για μια νέα ζωή και μια υπέροχη σχέση, γιατί να μην αφιερώσετε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε αν θα μπορούσαν να λειτουργήσουν;

Σκορπιός

Μερικές φορές, το υπερβολικό πάθος μπορεί να σας τρομάξει. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δεν σας αφήνει πολλές επιλογές, καθώς υποκύπτετε σε μερικά έντονα συναισθήματα. Δεν βλάπτει αν για μια φορά αφήσετε τον αληθινό σας εαυτό να λάμψει ακόμη και αν χρειαστεί να δείξετε τα ελαττώματά σας. Πού ξέρετε; Μπορεί τελικά να σας αρέσει.

Τοξότης

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να εξετάσετε μερικές νέες επιλογές. Η ζωή είναι μια διαδικασία συνεχούς αλλαγής. Πέτρα που κυλάει δεν χορταριάζει. Έτσι και με τον έρωτα – χρειάζεται χώρο για να επεκταθεί και να επιτρέψει σε κάθε άτομο μέσα σε μια σχέση να εξελιχθεί. Αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε εάν εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας απολαμβάνετε μια τέτοια διαδικασία συνεχούς και θετικής εξέλιξης.

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα σε μια έντονη και συναισθηματικά φορτισμένη σχέση. Έχετε κατανοήσει τους λόγους για τους οποίους δημιουργήσατε την συγκεκριμένη σχέση αρχής εξαρχής και πλέον μπορείτε να παραδεχτείτε ότι τα κίνητρά σας δεν ήταν καθαρά συναισθηματικά. Καλύτερα να είστε ειλικρινείς τόσο με το εαυτός ας όσο και με τον/την σύντροφό σας.

Υδροχόος

Η ατμόσφαιρα της σημερινής μέρας ενθαρρύνει την εξέλιξη και την πρόοδο, αφήνοντας πίσω το παρελθόν προκειμένου να κινηθείτε με τόλμη σε ένα νέο και πιο λαμπρό μέλλον. Σας δίνεται μια εξαιρετική ευκαιρία να ακολουθήσετε μια νέα κατεύθυνση και να αποφασίσετε τι θα θέλατε να κάνετε στη ζωή σας και τι είδους σχέσεις θα θέλατε να έχετε από εδώ και στο εξής.

Ιχθύες

Η ενέργεια της σημερινής μέρας υποδεικνύει ότι ίσως πρέπει να επανεξετάσετε μια απόφαση που πήρατε χωρίς να την πολυσκεφθείτε. Μπορεί να μην είχατε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες ή απλά να είχατε πολλά στο μυαλό σας και να μην εξετάσετε ενδελεχώς το ζήτημα. Σήμερα, ωστόσο, θα χρειαστεί να εξηγήσετε στον/στην αγαπημένο/η σας τους λόγους που καταλήξατε σε αυτή την απόφαση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments