Διεθνή

Μέγκαν Μαρκλ – Χάρι: Βιβλίο «καίει» τον Κάρολο για το ρατσιστικό σχόλιο

Μέγκαν Μαρκλ – Χάρι: Βιβλίο «καίει» τον Κάρολο για το ρατσιστικό σχόλιο
Αμερικανός συγγραφέας ισχυρίζεται ότι ο πρίγκιπας Κάρολος έκανε το σχετικό σχόλιο την ημέρα που Χάρι και Μέγκαν Μάρκλ ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους, τον Νοέμβριο του 2017, κατά τη διάρκεια γεύματος που είχαν μαζί με την Καμίλα

Ως «σενάριο επιστημονικής φαντασίας» απορρίπτει το Παλάτι τον ισχυρισμό Αμερικανού συγγραφέα ότι ο Κάρολος ήταν αυτός που έκανε το ρατσιστικό σχόλιο σχετικά με το χρώμα που δέρματος των παιδιών της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι, ένα περιστατικό που προκάλεσε θόρυβο μετά την εξομολόγηση – συνέντευξη της Μαρκλ στην Όπρα.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό συγγραφέα, Κρίστοφερ Άντερσεν, ο Κάρολος έκανε το συγκεκριμένο σχόλιο κατά τη διάρκεια γεύματος που είχαν μαζί με την Καμίλα, μόλις το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του, τον Νοέμβριο του 2017.

Όπως αναφέρει στο βιβλίο του, ο Κάρολος είπε στη Δούκισα της Κορνουάλλης: «Αναρωτιέμαι πώς θα είναι τα παιδιά σας». ‘Οταν η Καμίλα παρενέβη λέγοντας «Σίγουρα θα είναι αξιολάτρευτα, είμαι βέβαιη», ο Κάρολος συνέχισε ρωτώντας «Εννοώ, πώς θα είναι το χρώμα του δέρματός τους;».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments