Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Δευτέρα [29/11/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Δευτέρα [29/11/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Κριός 

Μην εκπλαγείτε αν κάνετε μερικές σοβαρές συζητήσεις με τον/την αγαπημένο/η σας σήμερα.

Αυτό μπορεί να είναι μόνο θετικό, καθώς πρέπει να ξεκαθαρίσουν μερικά πράγματα σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα που προκαλεί διαφωνίες ανάμεσά σας τον τελευταίο καιρό. Μην φοβάστε να μιλήσετε ειλικρινά. Αξίζει να επιμείνετε!

Ταύρος

Αισθάνεστε σαν να δυσκολεύεστε να μιλήσετε. Πρέπει να πείτε κάποια πράγματα αλλά δυσκολεύεστε να ξεκινήσετε μια συζήτηση.

Αξίζει να κάνετε τον κόπο, ακόμα κι αν υπάρχει περίπτωση να στενοχωρήσετε τον/την αγαπημένο/η σας.

Αυτό που θα αποκαλυφθεί μπορεί να έχει βαθιά επίδραση στη σχέση σας. Αξίζει να επιμείνετε – απλώς κάντε την πρώτη κίνηση.

 Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα φέρνει μαζί της την παρόρμηση να μείνετε λίγο χώρια από τον/την αγαπημένο/η σας και να αφιερώσετε λίγο χρόνο και χώρο στον εαυτό σας. Μην ανησυχείτε ότι αυτό θα βλάψει τη σχέση σας – μάλλον το αντίθετο θα συμβεί. Πρέπει να σκεφτείτε μερικά πράγματα και να ξεκαθαρίσετε πώς νιώθετε. Μην παραμελείτε τον εαυτό σας. Οι ανάγκες σας είναι εξίσου σημαντικές.

Καρκίνος

Πόσος χρόνος χρειάστηκε για να φτάσετε σε αυτό το σημείο που βρίσκεστε στην σχέση σας; Μέρες, εβδομάδες, μήνες; Αποστασιοποιηθείτε για λίγο και δείτε την ευρύτερη εικόνα. Μην περιμένετε θαύματα αλλά και μην τα παρατάτε αμέσως. Υπάρχουν πολλά ακόμη που πρέπει να ανακαλύψετε ο ένας για τον άλλον, οπότε απλά δώστε χώρο και χρόνο.

 Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να αναλάβετε την πρωτοβουλία και να θίξετε ένα συγκεκριμένο θέμα που εσείς και ο/η σύντροφό σας πρέπει να συζητήσετε εδώ και αρκετό καιρό. Όσο και αν θέλετε να κάνετε πίσω και να το σκεφτείτε λίγο μόνοι σας πριν το αντιμετωπίσετε, θα πρέπει να μιλήσετε. Να είστε σίγουροι ότι δεν θα το μετανιώσετε. Έχετε πολλά να προσφέρετε ο ένας στον άλλον.

Παρθένος

Δεδομένου του κλίματος που επικρατείς σήμερα, είναι πιθανό να αισθανθείτε μια έντονη έλξη για κάποιο συγκεκριμένο άτομο. Σας ελκύει το πάθος και ένταση με τα οποία επιδιώκει αυτό που θέλει. Καλό θα ήταν να δώσετε μερικές μέρες στον εαυτό σας για να το σκεφτεί πριν κάνετε την κίνησή σας. Μπορεί στο μεταξύ να διαπιστώσετε και μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα του.

 Ζυγός

Εάν σήμερα πρόκειται να παρευρεθείτε σε ένα πάρτι ή κάποια κοινωνική συγκέντρωση, θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο για να μείνετε προσγειωμένοι στο έδαφος. Υπάρχει η πιθανότητα να παρασυρθείτε σε μια παλίρροια πάθους που θα σας πιάσει απροετοίμαστους. Μην ενδώσετε σε αυτό το ειδύλλιο πολύ γρήγορα. Χρειάζεστε περισσότερο χρόνο.

Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε καλή εντύπωση σε αυτόν/αυτήν τον/την χαριτωμένο/η τύπο/κοπέλα που θαυμάζετε εδώ και καιρό από μακριά και να προσπαθήσετε να αγγίξετε την καρδιά του/της. Προσπαθήστε να μην τα δώσετε όλα με τη μία. Αφήστε λίγο μυστήριο να πλανάται, φλερτάρετε λίγο και θα δείτε ότι έτσι θα του/της εξάψετε περισσότερο το ενδιαφέρον.

Τοξότης

Μερικές φορές θα πρέπει να παίρνουμε περισσότερο σοβαρά τους εαυτούς μας και τις σχέσεις μας. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να κάνετε ακριβώς αυτό σήμερα. Αν και κανείς δεν θα μπορούσε να σας κατηγορήσει ότι δεν είστε σοβαροί, στο παρελθόν δεν έχετε δείξει στο άτομο που έχετε δίπλα σας, πόσο αφοσιωμένοι του είστε. Μάλλον θα πρέπει να κάνετε κάτι για αυτό σήμερα.

Αιγόκερως

Να είστε σε επιφυλακή σήμερα. Κάποιος/α θα προσπαθήσει να σας φέρει σε μειονεκτική θέση. Επιπλέον, αν επιτύχει δεν θα είναι εύκολο να ξεφύγετε από τα νύχια του/της. Ο καλύτερος τρόπος για να το αποφύγετε είναι να πάτε με τα νερά του/της στην αρχή μέχρι να βρείτε την ευκαιρία να την κάνετε. Ό,τι και να γίνει, μην υποχωρήσετε!

Υδροχόος

Ίσως να μην μπορείτε να συγκρατήσετε την παλίρροια του πάθους που απειλεί να σας κυριεύσει σήμερα. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό το κάνουν ακόμη πιο δύσκολο να αντισταθείτε. Το συνήθως αδιάφορο προσωπείο σας σπάει και φαίνεστε καταδικασμένοι να υποκύψετε σε μια δεδομένη εξέλιξη. Ωστόσο, αν καταφέρετε να παραμείνετε δυνατοί για λίγες μέρες ακόμα, τότε θα έχετε κερδίσει τον πόλεμο.

Ιχθύες

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να μείνετε ακριβώς εκεί που βρίσκεστε στην τρέχουσα σχέση σας. Εάν είχατε κάποιες σκέψεις για να χωρίσετε ή αν έχετε σκεφτεί ότι ίσως θα ήσασταν καλύτερα με κάποιον/α άλλον/η, τα γεγονότα της σημερινής μέρας θα σας κάνουν να αλλάξετε γνώμη. Καταλαβαίνετε ότι αυτό που έχετε είναι πολύ καλό και δεν πρέπει να το χάσετε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments