Lifestyle

Θέλξη: Εμφανίστηκε χωρίς εσώρουχο στον Νίκο Μουτσινά και έγινε χαμός

Θέλξη: Εμφανίστηκε χωρίς εσώρουχο στον Νίκο Μουτσινά και έγινε χαμός
Θέλξη: Η γνωστή τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στον Νίκο Μουτσινά και εμφανίστηκε χωρίς εσώρουχο προκαλώντας αναστάτωση.

Μία ακόμα απρόσμενη εμφάνιση είχε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος είχε καλέσει στο “Καλό Μεσημεράκι” την Θέλξη.  Η ξανθιά τραγουδίστρια εντυπωσίασε με το αποκαλυπτικό ξώπλατο φόρεμα που φορούσε και μπήκε στο πλατό με το σουξέ της «Έχεις τα μάτια που λατρεύω».

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε μετά από πολλά χρόνια απουσίας και μίλησε για την προσωπική της ζωή και την καριέρα της. Βέβαια, μπαίνοντας στο πλατό ο φακός τη συνέλαβε να φοράει ένα μακρύ άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα χωρίς εσώρουχο.

“Ετοιμάζω νέο τραγούδι, κάνω ό,τι μας επιτρέπει η εποχή”

Η ίδια κάνει πλέον το… come back στο τραγούδι μετά από αποχή αρκετών ετών για να μεγαλώσει τα παιδιά της. «Έχω δύο κόρες 6 και 7 χρονών. Είμαι Ελληνίδα μάνα. Έκανα την οικογένειά μου, τις μεγάλωσα αποκλειστικά εγώ, δεν τις άφησα 7 χρόνια και τώρα είπα να επιστρέψω. Ετοιμάζω νέο τραγούδι, κάνω ό,τι μας επιτρέπει η εποχή.

Είμαι ακόμα μικρή, μπορώ να το ακολουθήσω, είναι η μεγάλη μου αγάπη η μουσική, μετά τα παιδιά», είπε η Θέλξη και αποκάλυψε: «Μου έκαναν πρόταση να πάω στο Survivor αλλά δεν υπάρχει περίπτωση. Λέω άργησαν 8 χρόνια. Θα πήγαινα αλλιώς, όπως θα πήγαινα και στο J2US σαν κόουτς».

Λίγα λόγια για την τραγουδίστρια

Η Θέλξη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και απο πολύ μικρή ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, με αποτέλεσμα να φτάσει σε επίπεδο πρωταθλητισμού στο τριπλούν. Όμως, μεγαλώνοντας η μουσική φαίνεται να την κέρδισε. Η ωραία φωνή της σε συνδυασμό με την αγάπη της για τη μουσική έκανε τους δικούς της ανθρώπους να την προτρέψουν απο νωρίς να ασχοληθεί με το τραγούδι. Έτσι κι έγινε. Σε μικρή ηλικία η Θέλξη βρέθηκε να τραγουδάει στο πλευρό του Νίκου Βέρτη στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για μια συνεργασία που της έμαθε πολλά και την έκανε να δώσει τον καλύτερό της εαυτό.

Οι κριτικές που πήρε ήταν πολύ θετικές και σε σύντομο χρονικό διάστημα η συμπρωτεύουσα μιλούσε για μια νέα ταλαντούχα τραγουδίστρια που σίγουρα θα έκανε μεγάλη καριέρα. Ο κόσμος την αγάπησε και την αγκάλιασε και πολύ γρήγορα απέκτησε τους δικούς της funs. Έτσι, οι εμφανίσεις σε μεγάλες πίστες της Αθήνας δεν άργησαν να έρθουν και μάλιστα να στεφθούν απο πολύ μεγάλη επιτυχία. Η Θέλξη εμφανίζεται πλέον σε πολλά νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας δίπλα σε μεγάλα ονόματα όπως η Έλλη Κοκκίνου, η Πέγκυ Ζήνα, η Έλενα Παπαρίζου, ο Γιώργος Μαζωνάκης και πολλοί άλλοι καταξιωμένοι καλλιτέχνες. Το πρώτο CD της Θέλξης με τίτλο “ Έχεις τα μάτια που λαυτρεύω ” το 2006 γνώρισε μεγάλη επιτυχία, ενώ ένα χρόνο αργότερα κυκλοφόρησε και η πρώτη της ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά “Selftitled” με τραγούδια όπως το « Μάγισσα », το οποίο ακούστηκε απ’ όλα τα ραδιόφωνα και έγινε το hit της εποχής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments