Πολιτική

Τάκης Θεοδωρικάκος: Κάθαρση σε όλα τα επίπεδα – Δήλωση με νόημα

Τάκης Θεοδωρικάκος: Κάθαρση σε όλα τα επίπεδα – Δήλωση με νόημα
Μήνυμα Θεοδωρικάκου με πολλούς αποδέκτες
«Δεν πρόκειται να υπάρξει επιείκεια απέναντι σε όποιον παραβαίνει τον όρκο του». Η συγκεκριμένη φράση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, είναι μήνυμα με πολλούς αποδέκτες. Σύμφωνα με πληροφορίες η υπόθεση του κυκλώματος πλαστών διαβατηρίων, με τη συμμετοχή δεκάδων αστυνομικών, βρισκόταν υπό στενή και απολύτως μυστική παρακολούθηση τους τελευταίους μήνες. Θρυλείται, μάλιστα, πως ο ίδιος ο υπουργός ήταν γνώστης των εξελίξεων και της «τελικής λύσης».
Το τμήμα των Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας, βρέθηκε ενώπιον μια μεγάλης πλεκτάνης που είχε στηθεί αριστοτεχνικά. «Ένας τέλειος ιστός αράχνης», είχε δημιουργηθεί με πολλούς επικεφαλής και ακόμη περισσότερους «εργάτες», αποκαλύπτει ανώτερο στέλεχος της αστυνομίας. Παρομοιάζοντας τη δημιουργία μιας πυραμίδας με τις αντίστοιχες των παράνομων κυκλωμάτων οργανώσεων που λίγοι γνωρίζονται μεταξύ τους.

Απολογία αστυνομικών που κατηγορούνται για συμμετοχή σε κύκλωμα παρανόμων ελληνοποιήσεων

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος φέρεται, όπως λένε στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, να καθαρίσει την αστυνομία από τη παραβατική συμπεριφορά. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο και για ενίσχυση του τμήματος των Εσωτερικών Υποθέσεων, και σε οργανωτικό επίπεδο, κυρίως, όμως, στο τομέα της ελευθερίας της δράσης. Ούτως ή άλλως οι έρευνες του συγκεκριμένου τμήματος ειναι απολύτως μυστικές και δεν ειναι λίγες οι περιπτώσεις που έχουν εξαρθρωθεί εσωτερικά κυκλώματα ακομη και εις βάρος υψηλόβαθμων αξιωματικών. «Δεν δύναται ο ελέγχων να μην είναι απολύτως καθαρός αφού μόνον έτσι μπορεί να κάνει απερίσπαστος τη δουλειά του, απέναντι στο έγκλημα και στη προστασία των πολιτών», είναι το πνεύμα που κυριαρχεί στο αρμόδιο υπουργείο…
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments