Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [02/12/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [02/12/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Κριός 

Αν είσαι δεσμευμένος, αρπάζεις ευκαιρίες για να απολαύσεις ερωτισμό, καυτές στιγμές, σεξουαλικότητα και πάθος με το άλλο σου μισό! Πες όχι όμως, οπωσδήποτε στην τάση σου για ζήλια και κτητικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις ακαταμάχητη γοητεία και καταφέρνεις να κατακτήσεις, το άτομο που ποθείς!

Ταύρος

Αν είσαι ελεύθερος, θα καταφέρεις είτε να κάνεις μία γοητευτική νέα γνωριμία, είτε να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε περιποιείται, περνάτε όμορφα και απολαμβάνετε μαζί ρομαντικές και τρυφερές στιγμές!

Δίδυμοι

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς τώρα να κάνεις σοβαρές και ήρεμες συζητήσεις με το ταίρι σου κι έτσι θα βρείτε μόνιμες λύσεις σε τυχόν προβλήματα της σχέσης σας! Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και τώρα σου δείχνει κι αυτό το ενδιαφέρον του!

Καρκίνος

Αν είσαι δεσμευμένος, αν αποφύγεις εγωκεντρισμό και έπαρση, μπορείς να αναμένεις άπειρες στιγμές ρομαντισμού και πάθους με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις κατακτήσεις, φλερτ, θαυμαστές και πολλές εξομολογήσεις, που θα επαναφέρουν την αυτοπεποίθηση σου!

Λέων

Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην παρασύρεσαι σε ανούσια γκρίνια και μουρμούρα! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι από έναν ανεκπλήρωτο έρωτα ή από το ερωτικό σου παρελθόν! Σκέψου πολύ πριν πάρεις πρωτοβουλία, διότι μπορεί να απογοητευτείς!

Παρθένος

Αν είσαι ελεύθερος, να αναμένεις ερωτικό παιχνίδι, νέες γνωριμίες και φλερτ! Ίσως μάλιστα, πάρεις μήνυμα από το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, αν αποφύγεις παράλληλες ερωτικές ιστορίες, η ημέρα υπόσχεται ευχάριστες στιγμές, χαρμόσυνες συζητήσεις και ανανέωση!

 Ζυγός

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για να απολαύσεις μία αισθησιακή βραδιά με το ταίρι σου! Προσπάθησε μόνο, να μην αντιδράς με κτητικότητα και ζήλια, κατά την διάρκεια της συζήτησης, για να μην υπάρξουν κόντρες! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μία είδηση ή ένα μήνυμα, που σε χαροποιεί!

Σκορπιός

Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις αμέτρητες κατακτήσεις, θαυμαστές και πολλές εξομολογήσεις! Φλέρταρε χωρίς δεύτερη σκέψη και κάνε νέες γνωριμίες! Η αυτοπεποίθηση και η λάμψη σου, σε βοηθούν να πετύχεις ερωτικούς στόχους! Αν είσαι δεσμευμένος, πάθος και ερωτισμός χαρακτηρίζουν την σχέση σου σήμερα με το ταίρι σου, αρκεί να πεις όχι σε ανούσια ξεσπάσματα!

Αιγόκερως

Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις και περνάς τέλεια στην σχέση σου με το άλλο σου μισό! Επιπλέον, οι συμβουλές των φίλων σου, είναι οι λύσεις που τόσο καιρό έψαχνες! Αν είσαι ελεύθερος, να αναμένεις νέες γνωριμίες και φλερτ, που θα έρθουν, μέσα από φιλικές συναναστροφές!

 Υδροχόος

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα επιλέγεις να επικεντρωθείς και να ασχοληθείς με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο κοινωνικά έχει ιδιαίτερα καλή εικόνα και το θαυμάζεις! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε δογματικότητα και απότομη συμπεριφορά απέναντι στο ταίρι σου!

Ιχθύες

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για κάποιες νέες συναρπαστικές γνωριμίες και πολύ φλερτ, που θα ανανεώσουν την καθημερινότητα σου! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις με το άλλο σου καλοπέραση και συζητήσεις! Πείτε ναι σε μία ψυχαγωγική έξοδο και περάστε όσο όμορφα μπορείτε!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments