Lifestyle

Εύη Βατίδου: «Μεγαλύτερος συμβιβασμός από τον γάμο μου με τον Αλέξη Κούγια δεν υπήρχε»

Εύη Βατίδου: «Μεγαλύτερος συμβιβασμός από τον γάμο μου με τον Αλέξη Κούγια δεν υπήρχε»
Εύη Βατίδου: «Δεν συμβιβάστηκα στο θέμα του γάμου μου έξι χρόνια με τον Κούγια; Ο μεγαλύτερος συμβιβασμός από αυτόν τον γάμο δεν υπήρχε».

Η Εύη Βατίδου μετά την στέψη της Σταρ Ελλάς το 1999 απευθύνθηκε στον Αλέξη Κούγια για ένα νομικό θέμα. Ήταν καρμική η γνωριμία τους και έτσι δημιουργήθηκε ένας φλογερός έρωτας, ένας αποτυχημένος γάμος και δύό παιδιά.

Δυο χρόνια αργότερα το ζευγάρι αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και να δοκιμάσει τον έγγαμο βίο, όμως μετά από έξι χρόνια γάμου και έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να λήξει μια μεγάλη αγάπη αρκετά επεισοδιακά. Εύη Βατίδου

Ο επεισοδιακός χωρισμός που άφησε εποχή

Ο χωρισμός τους απασχόλησε τα φώτα της εποχής , καθώς υπήρξαν πολύ έντονοι καβγάδες και λογομαχίες. Το πρώην μοντέλο μάλιστα κατηγόρησε τον γνωστό ποινικολόγο για ξυλοδαρμό, ενώ ο δικηγόρος ισχυρίστηκε ότι η πρώην σύζυγος του τον χτύπησε στο κεφάλι με τακούνι.

Η σχέση τους φαίνεται πως έχουν αποκατασταθεί κυρίως λόγω των παιδιών, ωστόσο η Εύη Βατίδου μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Happy Day», δήλωσε πως ο γάμος της με τον Αλέξη Κούγια ήταν ο μεγαλύτερος συμβιβασμός που έχει κάνει ποτέ στη ζωή της.

Τι είπε για τον γάμο με τον Αλέξη Κούγια

«Δεν είμαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο. Δεν έχω καν σχέση, δεν ασχολούμαι καθόλου με το θέμα σας το λέω στα ίσια» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν συμβιβάστηκα στο θέμα του γάμου μου έξι χρόνια; Ο μεγαλύτερος συμβιβασμός από αυτόν δεν υπήρχε. Όταν είσαι έξι χρόνια σε μία σχέση, σίγουρα έχεις υπάρξει συμβιβασμένος κάπου». Εύη Βατίδου

Τι έχει πει ο Αλέξης Κούγιας σε συνέντευξη του για τους δύο γάμους που έχει κάνει

«Όταν πέθανε η πρώτη μου σύζυγος έμενα 10 χρόνια σε ξενοδοχείο για να μην πάω σπίτι. Σκοτώθηκε 32 μέρες μετά τον γάμο μας, έμεινα 20 χρόνια ελεύθερος μετά. Αφιέρωσα τη ζωή μου στη δικηγορία γιατί η εργασιοθεραπεία μετά το χαμό της συζύγου μου ήταν βάλσαμο. Παντρεύτηκα ξανά στα 51 μου, 52 έκανα τα γιο μου και 55 την κόρη μου», ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Στο γάμο μου με την Εύη Βατίδου ίσως έφταιγε περισσότερο στη λήξη του. Είναι δύσκολη η συζυγική ζωή. Είπα στην πρώην σύζυγό μου να χωρίσουμε καθώς τρώγαμε στη Μύκονο. Είχαμε ακραία αντιδικία για πολλά χρόνια, ζητούσε τη μισή μου περιουσία.«Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου το ενδεχόμενο ενός νέου γάμου. Δεν με αδίκησε η φύση παρά τις προσπάθειες του Λαζόπουλου να με βγάλει κοντό. Όταν έχεις παιδιά, απαγορεύεται να ξαναπαντρευτείς και να ξανακάνεις παιδιά. Τα παιδιά μου δεν είδαν ποτέ καμία σχέση μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments