Video

ΕΠΑΛ: Kαρέ καρέ ο ξυλοδαρμός μαθήτριας από καθηγητή

ΕΠΑΛ: Kαρέ καρέ ο ξυλοδαρμός μαθήτριας από καθηγητή
ΕΠΑΛ: Σοκάρει το περιστατικό που εκτυλίχθηκε στην τάξη ενός σχολείου, όπου ένας καθηγητής προέβη σε ξυλοδαρμό μίας μαθήτριας.

Απίστευτο και όμως αληθινό είναι το περιστατικό που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα ενός ΕΠΑΛ. Από ότι φαίνεται από το βίντεο εκτυλίχθηκαν σκηνές ντροπής μέσα σε σχολική αίθουσα του ΕΠΑΛ, με έναν καθηγητή να επιτίθεται σε μαθήτρια, χτυπώντας την.

Πιο συγκεκριμένα, στο βίντεο που προβλήθηκε στον ALPHA, διακρίνεται ο καθηγητής να επιτίθεται στη μαθήτρια και συμμαθητές της στη συνέχεια να του ορμούν για να τον σταματήσουν. Ο καθηγητής συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Το περιστατικό

Την πρώτη με ένα χαστούκι και κατόπιν την τράβηξε από τα μαλλιά. Όταν η μαθλητρια ήταν στο πάτωμα, της έδωσε ένα χτύπημα ακομα. Οι συμμαθητές της έσπευσαν να την τραβήξουν από τα χέρια του καθηγητή.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του, μετά το περιστατικό ακολούθησε αναβρασμός στο σχολείο και οι καθηγητές προσπάθησαν να βάλουν τον εκπαιδευτικό σε αίθουσα για να τον γλιτώσουν από την οργή των μαθητών.

Ο καθηγητής φυγαδεύτηκε από άλλη πόρτα, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου και το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Τι καταγγέλει η παθούσα

Σύμφωνα με την παθούσα, υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση με τον καθηγητή, επειδή δεν της έσβηνε την απουσία. Οπως κατήγγειλε η 16χρονη, ο καθηγητής συνέχεια της έβαζε απουσίες για αναίτιες όπως λέει αφορμές.

Για το θέμα έχει ενημερωθεί και το υπουργείο Υγείας, ενώ κατευθείαν ενημερώθηκαν ο προϊστάμενος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ο οποίος απομάκρυνε τον καθηγητή άμεσα από τα καθήκοντά του, ενώ θα υπάρξουν και διοικητικές κυρώσεις. Η κοπέλα παρακολουθείται από τον ψυχολόγο του σχολείου, καθώς είναι σοκαρισμένη.

Δείτε το βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments