Διεθνή

Τουρκία: Παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο σε συγκέντρωση του Ερντογάν

Τουρκία: Παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο σε συγκέντρωση του Ερντογάν
Τουρκία: Η βόμβα εντοπίστηκε τοποθετημένη κάτω από το αυτοκίνητο ενός αστυνομικού.

Για εντοπισμό εκρηκτικού μηχανισμού σε αυτοκίνητο αστυνομικού που ήταν επιφορτισμένος με την ασφάλεια του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάνουν λόγο τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, που δημοσιεύουν και σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Η βόμβα εντοπίστηκε τοποθετημένη κάτω από το αυτοκίνητο ενός αστυνομικού μέλους της αστυνομικής δύναμης που θα βρισκόταν στη συγκέντρωση του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην επαρχία Σίιρτ της νοτιοανατολικής Τουρκίας.

Σύμφωνα με το κρατικό δίκτυο TRT Haber, η προσοχή των αστυνομικών οδήγησε στον εντοπισμό του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος εξουδετερώθηκε από πυροτεχνουργούw της Αστυνομίας.

Με βάση τις πηγές της αστυνομίας αναφέρουν ότι οι δράστες πιθανώς εκτιμούσαν ότι ο αστυνομικός θα άφηνε το αυτοκίνητό του κοντά στη συγκέντρωση ή σε χώρο στάθμευσης της Αστυνομίας , δηλαδή σε κάθε περίπτωση σε σημείο όπου θα υπήρχε έντονη παρουσία των δυνάμεων ασφαλείας, προκαλώντας θύματα μεταξύ των αστυνομικών.

Πηγές της αστυνομίας αναφέρουν ότι οι δράστες πιθανώς εκτιμούσαν ότι ο αστυνομικός θα άφηνε το αυτοκίνητό του κοντά στη συγκέντρωση ή σε χώρο στάθμευσης της Αστυνομίας , δηλαδή σε κάθε περίπτωση σε σημείο όπου θα υπήρχε έντονη παρουσία των δυνάμεων ασφαλείας, προκαλώντας θύματα μεταξύ των αστυνομικών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments