Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [05/12/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [05/12/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ναι μεν είστε χαρακτήρες που σας εξιτάρει η ένταση, ωστόσο σήμερα, θα νιώσετε την ανάγκη για συναισθηματική ξεκούραση, θα αναζητήσετε σταθερότητα και ηρεμία. Θα προτιμήσετε να βρεθείτε σε ένα λόφο για τρέξιμο με το αγαπημένο σας ταίρι, παρά σε ένα αιφνίδιο κυνήγι νέων περιπετειών. Για εσάς που είστε χωρίς σχέση, ένα πρόσωπο μέσω διαδικτύου ιδιαιτέρως συμπαθητικό, όμορφης εξωτερικής εμφάνισης θα κάνει την προσπάθεια να γνωριστείτε σε πιο προσωπικό επίπεδο.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα προσπαθήσετε να σταθεροποιήσετε τη σχέση σας, δε θα έχετε διάθεση να διακινδυνεύσετε την ασφάλεια των ήδη κερδισμένων. Εσείς οι ίδιοι θα κλείσετε με αίσιο τέλος ερωτική υπόθεση που σας φθείρει ψυχολογικά, θα βρείτε την εσωτερική σας ηρεμία. Για τους ελευθέρους δε θα λείψουν οι ευχάριστες ερωτικές συγκυρίες, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο μέσω διαδικτύου θα σας βοηθήσει να βγάλετε την αισθησιακή και τρυφερή πλευρά του χαρακτήρα σας.

Δίδυμος 

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα θελήσετε να απαλλαγείτε από σκοτούρες, στόχος σας θα είναι να σταματήσετε τις ενοχλητικές εντάσεις. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σας, θα είστε θετικοί στις νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου, θα οδηγηθείτε σε πιο απελευθερωμένες προτιμήσεις και αναζητήσεις. Σήμερα θα τραβήξει την προσοχή σας ένα ολοκαίνουργιο πρόσωπο, αν δείξετε το ανάλογο ενδιαφέρον, δεν αποκλείεται να προκύψει αρχή δεσμού.

Καρκίνος 

Φίλοι μου Καρκίνοι, συναισθηματική ισορροπία, ψυχική ηρεμία και αισθησιασμός θα είναι τα χαρακτηριστικά που θα σας δώσει η σημερινή όψη. Θα σας πλησιάσουν καινούργια πρόσωπα μέσω διαδικτύου, η διάθεσή σας να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν, θα σας βοηθήσει να τερματίσετε τη μοναξιά σας. Συγκεκριμένο πρόσωπο που το γνώριζετε ήδη, θα σας κάνει πρόταση που πολύ καλά θα κάνετε και δε θα την απορρίψετε. Θα έχετε την ευκαιρία να ανανεωθείτε ερωτικά και να προχωρήσετε σε νέο ερωτικό ξεκίνημα.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα θα καταλαγιάσουν τάσεις παρορμητικότητας ή ανυπομονησίας, οι κινήσεις σας θα είναι μετρημένες και απολύτως συνειδητοποιημένες. Επιφυλακτικοί θα είστε σε θέματα ρίσκου, θα προτιμήσετε τη διατήρηση και όχι την αλλαγή. Αρκετά ανεβασμένη θα είναι η ερωτική σας διάθεση, η πρόταση που θα κάνετε σε πρόσωπο (μέσω διαδικτύου) που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα βρει άμεση και θερμή ανταπόκριση, συνεπώς θα είναι λάθος αν την καθυστερήσετε.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ικανοποίηση και αισιοδοξία θα αισθανθείτε. Εσείς οι ερωτικά μόνοι η κοινωνικότητά σας θα σας οδηγήσει σε διαλόγους που πολύ γρήγορα θα περάσουν σε κλίμα ερωτικό. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας ερωτικής αρχής (μέσω διαδικτύου), θερμές συνομιλίες θα ανανεώσουν την ερωτική σας διάθεση. Η προσπάθειά σας να ανοίξετε την καρδιά σας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα βρει άμεση ανταπόκριση.

Ζυγός 

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα κυριαρχήσει η ερωτική και αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σας, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να επανασυνδεθείτε με πρόσωπα που η ερωτική σας σχέση είχε λήξει άδοξα. Οι διαθέσεις σας θα είναι θερμές, ικανές να δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για νέες γνωριμίες. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, θα εμφανιστεί πρόσωπο (μέσω διαδικτύου) που θα καταφέρει να δημιουργήσει μεταξύ σας αισθήματα δυνατής έλξης.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σήμερα δε θα έχετε διάθεση να ανοιχτείτε σε νέα ερωτικά ρίσκα, επιφυλακτικές και συνετές θα είναι οι ενέργειές σας. Θερμή και ερωτική θα είναι η συμπεριφορά σας, θα νιώσετε την επιθυμία να εκδηλώσετε αυτό που νιώθετε χωρίς υπερβολές ή υπεκφυγές. Για τους ερωτικά μόνους, φανείτε κοινωνικοί και δεχτικοί, σας συμβουλεύω να μην απορρίψετε προτάσεις που θα λάβετε από καινούργια πρόσωπα (έστω και μέσω διαδικτύου). Η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο άτομο θα εξιτάρει τις αισθήσεις σας, θα κινήσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον.

Τοξότης 

Φίλοι μου Τοξότες, συναισθηματική ευαισθησία θα σας φέρει η όψη της ημέρας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την καρδιά του προσώπου που θα πάρει απόφαση να περάσει σε εξομολογήσεις. Θα εκπέμπετε εμπιστοσύνη και σταθερότητα, στοιχεία που θα σας κάνουν προσιτούς. Μην επιλέξετε την απομόνωση, η μέρα δίνει νέες διαστάσεις στην ερωτική σας ζωή!!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά, έρχονται συναντήσεις, εξηγήσεις και εξομολογήσεις που θα σας βοηθήσουν να κατασταλάξετε και να σταθμεύσετε. Τηλεφωνική συνομιλία και προγραμματισμένη συνάντηση με πρόσωπο απ’ το παρελθόν θα μετατρέψει το χωρισμό σε ένωση, καταφθάνει επανασύνδεση. Λύνεται ζήτημα μέσα στη σχέση σας, απαλλάσσεστε από ψυχολογικό βάρος που σας δημιουργούσε μια συγκεκριμένη διαφωνία.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα κρατήσετε απόσταση από αγχωτικές καταστάσεις που σας στρεσάρουν και γενικότερα από υποθέσεις που σας προκαλούν ψυχολογική δυσανασχέτηση. Τώρα θα εστιάσετε περισσότερο στην ασφάλεια και στην σταθερότητα, οι προσεγγίσεις σας θα είναι μελετημένες, θα αποφύγετε τις παρορμητικές επιπολαιότητες. Προσγειωμένη θα είναι η στάση σας, θα φανείτε διαλλακτικοί και συναισθηματικά ώριμοι.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύς, αν υπάρχουν μέσα στην σχέση σας θέματα που σας αγχώνουν, τώρα θα κλείσουν με ισορροπημένο και δημιουργικό αποτέλεσμα. Σωστή θα είναι η κρίση σας σήμερα, θα φανείτε οξυδερκείς καταφέρνοντας να ανιχνεύσετε ερωτικές υποθέσεις που η κατάληξή τους θα κλείσει υπέρ σας. Συγκεκριμένο πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα βρει τρόπο να σας προτείνει ραντεβού για το μέλλον, η εξέλιξη σας θα στηριχτεί αποκλειστικά στις δικές σας διαθέσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments