Διεθνή

Γαλλία: Ένας τυχερός κέρδισε 30 εκατ. ευρώ στο ΛΟΤΤΟ

Γαλλία: Ένας τυχερός κέρδισε 30 εκατ. ευρώ στο ΛΟΤΤΟ
Γαλλία: Μετά από 28 κληρώσεις χωρίς νικητή.

Είχε μία στα 19 εκατομμύρια πιθανότητες να βρει τον νικητήριο συνδυασμό κι όμως ένας τυχερός από το Ille-et-Vilaine έσπασε το ιστορικό ρεκόρ του ΛΟΤΤΟ στη Γαλλία, κερδίζοντας το τζακ ποτ των 30 εκατ. ευρώ.

Το ποσό είναι τόσο υψηλό καθώς αυτός ο συνδυασμός (5, 18, 23, 34, 44, και 5 για τον τυχερό αριθμό του Λόττο) βάζει τέλος σε μια σειρά 28 κληρώσεων χωρίς νικητή, μία πρωτόγνωρη περίσταση για τα 45 χρόνια, που υπάρχει το ΛΟΤΤΟ.

«Σε όλη την ιστορία του Λόττο είναι η έβδομη φορά που το τζακ πoτ ξεπερνάει το συμβολικό όριο των 20 εκατομμυρίων ευρώ», ανέφερε ανακοίνωση που εξέδωσε ο γαλλικός οργανισμός διοργάνωσης και διεξαγωγής τυχερών παιγνιδιών.

ΛΟΤΤΟ κλήρωση 30/10

Το προηγούμενο δελτίο ρεκόρ παίχτηκε online και ο νικητής κέρδισε το ποσό των 26 εκατομμυρίων ευρώ τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Είναι η χρονιά όλων των ρεκόρ για τη λαχειοφόρο αγορά στη Γαλλία αφού τον περασμένο Οκτώβριο, ένας άλλος νικητής κέρδισε το μεγαλύτερο ποσό που έχει καταγραφεί ποτέ σε λαχειοφόρο αγορά στην Ευρώπη: 220 εκατομμύρια ευρώ στο EuroMillions, αυτή τη φορά.

Τα συνεχόμενα ρεκόρ, που καταγράφονται τα τελευταία χρόνια, προκύπτουν μετά από αλλαγές στους κανόνες του παιχνιδιού, τόσο στο ΛΟΤΤΟ όσο και στο EuroMillions. Για το ΛΟΤΤΟ, μέχρι το 2008 υπήρχε μία στα 14 εκατομμύρια πιθανότητα να σημειωθεί ο τέλειος συνδυασμός των έξι αριθμών, σε σύγκριση με μία στις 19.068.840, που είναι τώρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments