Ελλάδα

Σύνταγμα: Άγρια επίθεση ανήλικης συμμορίας σε 17χρονους

Σύνταγμα: Άγρια επίθεση ανήλικης συμμορίας σε 17χρονους
Σύνταγμα: Τα παιδιά αντέδρασαν και τότε οι ληστές επιτέθηκαν στον έναν, τον 17χρονο, τον έριξαν κάτω και χτυπώντας τον με μπουνιές και κλωτσιές.

Επίθεση με μαχαίρι στο Σύνταγμα δείχνει να δέχτηκαν δυο νεαροί, ηλικίας 17 και 18 ετών, μέσα στο μετρό του Συντάγματος από μια εγκληματική συμμορία εφήβων που προσπάθησε να τους αρπάξει τα πορτοφόλια και τα προσωπικά αντικείμενα τους. Ανάμεσα στους εγκληματική συμμορία ήταν και ένας 7χρονος, ο οποίος κρατούσε μαχαίρι απειλητικά για να τους ληστέψει. 

Ζήτησαν τα κινητά και τα πορτοφόλια

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη την περασμένη την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου όταν η εγκληματική συμμορία τούς περικύκλωσε και τούς ζήτησε να τούς δώσουν ό,τι είχαν πάνω τους κινητά χρήματα και οτιδήποτε αξίας. Σύνταγμα

Τα παιδιά αντέδρασαν και τότε οι ληστές επιτέθηκαν στον έναν, τον 17χρονο, τον έριξαν κάτω και χτυπώντας τον με μπουνιές και κλωτσιές επιχείρησαν να του αρπάξουν το κινητό και το πορτοφόλι. Τελικά, δεν τα κατάφεραν να τον ληστέψουν αφού τα θύματα έβαλαν τις φωνές με αποτέλεσμα οι δράστες της εγκληματικής συμμορίας να εξαφανιστούν πριν έρθει η Αστυνομία στο Σύνταγμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments