Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής 11χρονης – Την περίμεναν να βγει από το σχολικό

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής 11χρονης – Την περίμεναν να βγει από το σχολικό
Θεσσαλονίκη: Την απόπειρα αρπαγής του ανήλικου παιδιού της κατήγγειλε το πρωί της Τρίτης μητέρα 11χρονης μαθήτριας στο αστυνομικό τμήμα Ευόσμου.

Την απόπειρα αρπαγής του ανήλικου παιδιού της κατήγγειλε το πρωί της Τρίτης 7 Δεκεμβρίου μητέρα 11χρονης μαθήτριας στο αστυνομικό τμήμα Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα GRTimes.gr, η καταγγελία έγινε εις βάρος σε δύο άντρες που επέβαιναν σε όχημα χωρίς πινακίδες, οι οποίοι ακολούθησαν σχολικό λεωφορείο και ήθελαν να αρπάξουν την ανήλικη μαθήτρια έξω από το ίδιο της το σπίτι, μόλις θα κατέβαινε από το σχολικό.

Το χρονικός της απόπειρας αρπαγής

Το γεγονός, έχει βάλει σε δεύτερες σκέψεις πολλούς γονείς καθώς ανησυχούν για τα ανήλικα παιδιά τους. Η παρολίγον αρπαγή συνέβη τη Δευτέρα 6 Δεκέμβρη στις 13.40, ενώ η μητέρα της μαθήτριας πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να καταθέσει με κάθε λεπτομέρεια τα όσα γνωρίζει στους αρμόδιους που έχουν αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της μητέρας της 11χρονης, την ώρα που το παιδί επέστρεφε με το σχολικό λεωφορείο στο σπίτι του, η συνοδός παρατήρησε ένα μαύρο αυτοκίνητο, χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, το οποίο ακολουθούσε το όχημα.

Την στιγμή που το λεωφορείο έκανε στάση έξω από το σπίτι, το ύποπτο αυτοκίνητο σταμάτησε ακριβώς από πίσω, με τους 2 άνδρες να περιμένουν για να βγει η μαθήτρια από το όχημα με σκοπό να την ακολουθήσουν.

Θεσσαλονίκη

Τι είπε η συνοδός του σχολικού

Η συνοδός, ως αυτόπτης μάρτυρας, κατάφερε να δει εντός του μαύρου αυτοκινήτου μάρκας τύπου nissan, δύο άντρες ηλικίας περίπου 55-60 ετών, ενώ μόλις το παιδί βγήκε από το λεωφορείο, προσπάθησαν να το ακολουθήσουν, όπως λέει η μητέρα.

«Περίμεναν να βγει το παιδί από το λεωφορείο ενώ υπήρχε η δυνατότητα να το προσπεράσουν και να φύγουν από το πλάι του δρόμου. Μέχρι που βγήκε το παιδί και αυτοί έκαναν να το ακολουθήσουν. Όλα αυτά τα είδε η σύνοδος η οποία φώναξε στην κόρη μου να τρέξει προς το σπίτι, ώστε να μπει στην οικοδομή για να μην την αφήσει και φύγει. Οι δύο άντρες κοντοστάθηκαν, έκαναν δύο φορές αναστροφή και αφού έφυγε η κοπέλα (σ.σ. συνοδός) έφυγαν και αυτοί», περιγράφει η μητέρα.

Η μητέρα της 11χρονης εύχεται να πρόκειται για ένα τυχαίο γεγονός, ωστόσο, ενημέρωσε την αστυνομία, συνοδευόμενη από την σύνοδο των παιδιών που αντιλήφθηκε το συμβάν, τους γονείς και την διευθύντρια του σχολείου προκειμένου να είναι υποψιασμένοι για ανάλογο γεγονός και να έχουν το νου τους σε περίπτωση που αντιληφθούν οτιδήποτε.

Το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί φόβους σε  γονείς ανήλικων παιδιών, οι οποίοι φοβούνται για την ασφάλεια των τέκνων τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments