Αθλητισμός

Τζόκοβιτς: Θα αγωνιστεί στο Open της Μελβούρνης – Εκτός η Ουίλιαμς λόγω τραυματισμών

Τζόκοβιτς: Θα αγωνιστεί στο Open της Μελβούρνης – Εκτός η Ουίλιαμς λόγω τραυματισμών
Τζόκοβιτς: θα αγωνιστεί στο πρώτο τουρνουά της νέας σεζόν στο Open της Αυστραλίας, ο Σέρβος πρωταθλητής δεν είχε ξεκαθαρίσει το θέμα του εμβολιασμού του.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς  θα αγωνιστεί κανονικά στο πρώτο μεγάλο τουρνουά της νέας σεζόν στο Open της Αυστραλίας. Ο Σέρβος πρωταθλητής δεν είχε ξεκαθαρίσει το θέμα του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού, ωστόσο φαίνεται πως όλα τα θέματα διευθετήθηκαν και το όνομά του «Νόλε» θα βρεθεί στη λίστα που ανακοίνωσε η οργανωτική επιτροπή του τουρνουά. Σίγουρα δίνει ένα άλλο κύρος η συμμετοχή του και ότι θα παραβρεθεί ένας κορυφαίος τενίστας. Τζόκοβιτς

Οι τραυματισμοί της Σερένα Ουίλιαμς

Ο Τζόκοβιτς έχει κερδίσει εννέα τίτλους στο Melbourne Park, συμπεριλαμβανομένου του φετινού τουρνουά, και μοιράζεται το ρεκόρ των 20 Grand Slam ανδρών με τους Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ.

Σε αντίθεση, με τη Σερένα Ουίλιαμς, η οποία κατέκτησε τον τελευταίο τίτλο του Αυστραλιανού Open το 2017, δυστυχώς για εκείνη είχε μία δύσκολη σεζόν παιχνιδιού,και λόγω τραυματισμών δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί και να αγωνισθεί στο μεγάλο τουρνουά της Αυστραλίας.

Τζόκοβιτς

Open Αυστραλίας το μεγάλο τουρνουά της χρονιάς

Η απόφαση του Αυστραλιανού Όπεν να διεξαχθεί μόνο με εμβολιασμένους κατά του κορωνοϊού για την προστασία της κοινότητας του τένις αλλά και την προστασία ολονών, δήλωσε την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου ένας κυβερνητικός αξιωματούχος της πολιτείας. Οι διοργανωτές του πρώτου Grand Slam της χρονιάς είπαν ότι όλοι οι παίκτες θα πρέπει να εμβολιαστούν για να λάβουν μέρος και να ακολουθήσουν το υγειονομικό πρωτόκολλο. 

Ο υπουργός Αθλητισμού της Βικτώρια, Μάρτιν Πάκουλα είπε ότι η εντολή εμβολίου ισχύει για όλους τους αθλητές στην πολιτεία της νότιας Αυστραλίας, η οποία φιλοξενεί το Αυστραλιανό Όπεν στη Μελβούρνη. «Εάν είστε επισκέπτης διεθνής τενίστας ή επισκέπτης αθλητής οποιουδήποτε είδους, είναι η ευθύνη σας απέναντι στην κοινότητα στην οποία σας καλωσορίζει», είπε ο Μάρτιν Πάκουλα στα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης.

Ο Αυστραλός υπουργός σε δήλωσή του είπε: «Και αυτός είναι ο λόγος που ζητάμε από αυτούς τους διεθνείς αστέρες του τένις να ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία με τους Βικτωριανούς. Δεν πρόκειται για εκβιασμό, αλλά για τη διασφάλιση της προστασίας της βικτωριανής κοινότητας. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι πραγματικά ελπίζω όλοι οι αθλητές να εμβολιαστούν και να παίξουν στο Αυστραλιανό Όπεν. Αλλά αν επιλέξουν να μην το κάνουν, αυτό είναι δικό τους θέμα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments