Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [08/12/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [08/12/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, εύστοχη και επιτυχημένη θα είναι η επικοινωνιακή σας τακτική. Ο ειλικρινής διάλογος που θα γίνει μεταξύ σας θα μετατρέψει την απόσταση σε ένωση. Αν κάποιοι από εσάς βιώνετε σχέση καταπίεσης, δεν αποκλείεται να οδηγηθείτε σε απόφαση οριστικού χωρισμού. Η μέρα σας θα κλείσει δίνοντας οριστική κατάληξη σε ερωτικό ζήτημα που εδώ και καιρό σας προβληματίζει.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, δεκτικοί θα φανείτε στις προτάσεις που θα σας κάνουν, ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από ερωτικό πρόσωπο θα κλείσει τη μέρα σας με προσωπικό ραντεβού. Σήμερα θα υπάρξει ευχάριστη ερωτική έκπληξη, που θα δώσει νέες διαστάσεις στην ερωτική σας πορεία. Εσείς οι ερωτικά μόνοι σε απρόοπτη χρονική στιγμή θα αναστατωθείτε, θα προκύψει συμβάν νέας ερωτικής γνωριμίας. Απελευθερώστε τον αυθορμητισμό και τη γοητεία σας, θα υπάρξουν ερωτικές ανατροπές που θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σας.

Δίδυμος

Φίλοι μου Δίδυμοι, σας συμβουλεύω να προχωρήσετε άφοβα στις ερωτικές κινήσεις που ήδη έχετε σκεφτεί ή σχεδιάσει, εκφραστείτε και προσεγγίστε, όλα θα πάνε μια χαρά. Μέσα στη σχέση σας επιτυχία θα υπάρξει στην επικοινωνία σας, ακόμα και αν εκφραστούν αντιθέσεις ή διχογνωμίες, η δική σας άποψη θα είναι αυτή που θα υπερισχύσει, θα είστε σε θέση να αντιπαραθέσετε έξυπνα επιχειρήματα. Σε ξαφνική, απρόοπτη στιγμή, θα εμφανιστεί ερωτικό πρόσωπο που θα καταφέρει να αλλάξει τη μελλοντική σας πορεία.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα υποχωρούν τάσεις ανασφάλειας και απαισιοδοξίας, τώρα θα κυνηγήσετε τον έρωτα, την αίσθηση και την αλλαγή. Ερωτική θα είναι η σημερινή σας μέρα, θα προκύψουν ευχάριστες εκπλήξεις, ανατρεπτικός θα αποδειχτεί ο διάλογος που θα έχετε με πρόσωπο από το παρελθόν. Ένα συγκεκριμένο άτομο, με το στυλ και τα λόγια του θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, θα έχει όλα τα απαιτούμενα προσόντα για να κερδίσει την προσοχή σας.

Λέων 

Φίλοι μου Λέοντες, έρχονται προκλήσεις και ερωτικές προτάσεις. Ενδέχεται να δείτε με αρνητισμό μια πρόταση επανασύνδεσης, ωστόσο τα γεγονότα θα καταφέρουν να σας εκπλήξουν, ίσως και να σας αλλάξουν γνώμη. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, η παρουσία ενός ελκυστικού προσώπου θα ξυπνήσει τις ερωτικές σας διαθέσεις. Μην περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας, κινηθείτε με αυθορμητισμό, θα προκύψει επικοινωνία έντονης και αμοιβαίας έλξης. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να διαγράψετε το παρελθόν, να τερματίσετε την ερωτική σας στασιμότητα.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα αναζητήσετε χαρούμενες και αισιόδοξες καταστάσεις, θα γυρίσετε την πλάτη σε πρόσωπα που σας πιέζουν, θα λήξετε οριστικά ερωτικές υποθέσεις που σας πνίγουν ή σας δυσαρεστούν. Παίρνετε απόφαση να βάλετε ποικιλία στη ζωή σας, ανέμελη και διασκεδαστική θα είναι η στάση σας, η παρουσία σας θα είναι ιδιαιτέρως ελκυστική. Διατηρήστε την ευχάριστη και αισιόδοξη διάθεση που θα έχετε.

Ζυγός 

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα υπάρξουν απρόοπτα ερωτικά ανοίγματα, που θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις ερωτικής ρουτίνας. Αν κάποιοι από εσάς έχετε βάλει στόχο να προχωρήσετε με καινούργιο ταίρι στη ζωή σας, θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας και μάλιστα με άτομο εύθυμο, πρόσχαρο, και ανοιχτόκαρδο. Τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις σας, η συνομιλία σας με ένα γοητευτικό πρόσωπο δεν αποκλείεται να κλείσει με πρόταση για ραντεβού.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή όψη θα ενισχύσει τη μεθοδικότητά σας, θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να δράσετε με τρόπο αποφασιστικό και γρήγορο. Λύση θα βρείτε σε ένα συγκεκριμένο ερωτικό σας πρόβλημα, γεγονός που θα ανεβάσει την ψυχολογία σας, η τακτοποίηση μιας προσωπικής σας υπόθεσης θα φέρει ισορροπία στον εσωτερικό σας κόσμο. Επικοινωνιακή θα είναι η διάθεσή σας, η δεκτικότητα που θα εκπέμπετε θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας μέσω social media. Σήμερα πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει κίνηση επανασύνδεσης, θα καταφέρει να σας βάλει σε σκέψεις.

Τοξότης

Αγαπητοί μου Τοξότες, η σημερινή μέρα θα κλείσει οριστικά μια παλιά ιστορία, δεν αποκλείεται να ανοίξει μια ολοκαίνουργια. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε ερωτικές καταστάσεις που χρήζουν αλλαγών, η διάθεσή σας για ξεκαθαρίσματα θα σας ωθήσει σε βαθιές συναισθηματικές συζητήσεις, σήμερα θα καταφέρετε να αλλάξετε τα ερωτικά σας δεδομένα. Ενδεχόμενο νέας γνωριμίας θα σας παρουσιαστεί μέσω social media, η δεκτική σας στάση σε συνδυασμό με τον ευχάριστο αυθορμητισμό σας, θα σας οδηγήσουν σε θερμό αποτέλεσμα.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, σήμερα θα θελήσετε να περάσετε σε ουσιαστικές ενέργειες, σε πράξεις που να μπορούν να σας βγάλουν από την ερωτική σας μονοτονία. Η στάση σας θα είναι δυναμική και άμεση, ειλικρινείς θα είστε στις συζητήσεις σας. Ξεκάθαρα λόγια που θα γίνουν ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα σας φέρουν συναισθηματικά πιο κοντά. Θα υπάρξουν προσωπικές εξομολογήσεις που θα ανοίξουν δρόμο σταθερής ερωτικής σχέσης. Σήμερα θα αποκτήσει ενδιαφέρον η ερωτική σας ζωή, έρχονται απρόοπτες εξελίξεις.

Υδροχόος 

Φίλοι μου Υδροχόοι, η όψη της ημέρας θα ενισχύσει την αισιόδοξη και επικοινωνιακή πλευρά του χαρακτήρα σας. Θα επιλέξετε να αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις ανιαρές, ανούσιες ή στενάχωρες, δεν πρόκειται να ασχοληθείτε με κουραστικές ή πιεστικές ερωτικές υποθέσεις. Τολμηρή θα είναι η στάση σας απέναντι σε πρόσωπα που θα γνωρίσετε για πρώτη φορά. Έντονο ερωτισμό θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σας, αφήστε ελεύθερη την ερωτική σας αύρα, σήμερα θα έχετε θερμά ερωτικά αποτελέσματα.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να δραστηριοποιηθείτε, ζωηρή και αρκετά κεφάτη θα είναι η συμπεριφορά σας. Η επιλογή σας να συμμετέχετε σε διαφόρων ειδών συναναστροφές, θα διευρύνει τον ερωτικό σας κύκλο, ανοίγοντας καινούργιους ορίζοντες. Ποικιλία θα υπάρξει στις διαθέσεις σας, η καρδιά σας δε θα μείνει κλειστή, η στάση σας θα είναι αποκαλυπτική. Μια απρόοπτη πρόταση θα αποτελέσει δυνατή ερωτική πρόκληση, σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε δυναμικά, θα υπάρξει μελλοντική συνέχεια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments