Αθλητισμός

Champions League: Οι ομάδες που προκρίθηκαν στους «16»

Champions League: Οι ομάδες που προκρίθηκαν στους «16»
Champions League: CHAMPIONS LEAGUE Champions League: Οι ομάδες που προκρίθηκαν στους «16» Ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων του Champions League και πλέον ξέρουμε τους… 15 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, περιμένοντας τον σημερινό (9/12, 17:30) «τελικό» μεταξύ Αταλάντα και Βιγιαρεάλ.

Η φάση των ομίλων του Champions League  ολοκληρώθηκε και ξέρουμε, πλέον, τους… 15 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αφού περιμένουμε τoν σημερινό αγώνα μεταξύ Αταλάντα και Βιγιαρεάλ.

Οι νικητές κάθε ομίλου, θυμίζουμε, θα συγκροτήσουν το γκρουπ των ισχυρών στην κλήρωση της 13ης Δεκεμβρίου (13:00) και οι δεύτεροι το γκρουπ των ανίσχυρων. Βάσει κανονισμών, οι νικητές δεν μπορούν να κληρωθούν με τον δεύτερο που βρισκόταν στον όμιλό τους ή με ομάδα από την ίδια ομοσπονδία.

Champions League: Οι ομάδες που προκρίθηκαν στους «16»

Μπάγερν Μονάχου Γιουβέντους Λίβερπουλ Άγιαξ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Τσέλσι Ίντερ Μάντσεστερ Σίτι Παρί Ρεάλ Μαδρίτης Σπόρτινγκ Λισαβόνας Ατλέτικο Μαδρίτης Λιλ Μπενφίκα Σάλτσμπουργκ Αταλάντα ή Βιγιαρεάλ

Champions League: Τα γκρουπ δυναμικότητας

Ισχυροί: Λίβερπουλ, Μπάγερν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Άγιαξ, Ρεάλ, Τσέλσι, Λιλ

Ανίσχυροι: Παρί, Σπόρτινγκ, Ατλέτικο, Ίντερ, Γιουβέντους, Μπενφίκα, Σάλτσμπουργκ, Αταλάντα ή Βιγιαρεάλ

Να θυμίσουμε ότι η συνεχόμενη χιονόπτωση στο Μπέργκαμο δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή του αγώνα της 6ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του Champions League, ανάμεσα στην Αταλάντα και στην Βιγιαρεάλ.

Παρά τις προσπάθειες των συνεργείων για να καθαρίσουν τον αγωνιστικό χώρο, ο διαιτητής της αναμέτρησης Άντονι Τέιλορ έκρινε ότι δεν ήταν συνατό να παιχτεί ποδόσφαιρο κι ως εκ τούτου ο Άγγλος ρέφερι αποφάσισε την οριστική αναβολή του αγώνα.

Καιρού επιτρέποντος το ματς θα διεξαχθεί σήμερα. Να σημειωθεί ότι ο αγώνας είχε τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες, καθώς μία από αυτές θα προκριθεί ως δεύτερη στους «16» του Champions League. Η Βιγιαρεάλ θα προκριθεί αν αποφύγει την ήττα, ενώ θα καταταγεί τρίτη αν ηττηθεί.

Από την πλευρά της η Αταλάντα θα πάρει το «εισιτήριο» εάν νικήσει, ενώ θα πάρει την 3η θέση σε περίπτωση ισοπαλίας. Η ισπανική ομάδα έχει 7 βαθμούς και βρίσκεται στην 2η θέση, ενώ η ομάδα του Μπέργκαμο ακολουθεί με 6.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments