Αθλητισμός

Europa Conference League: Οι ομάδες που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση

Europa Conference League: Οι ομάδες που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση
Europa Conference League: Οι 16 της διοργάνωσης είναι έτοιμοι ήδη για την επόμενη φάση.

Η επόμενη φάση του Europa Conference έχει σχεδόν ολοκληρωθεί αφού έχει μείνει μονό μια εκκρεμότητα, η αναμέτρηση ανάμεσα στην Τότεναμ και την Φίτεσε.

Με τη φάση των ομίλων να ολοκληρώνεται, στους 16 της διοργάνωσης έχουν ήδη κλείσει θέση οι Λίντσερ, Ρόμα, Άλκμααρ, Γάνδη, Φέγενορντ, Κοπεγχάγη, Ρεν, Βασιλεία.

Στον έξτρα γύρο του Conference, εκτός από τον ΠΑΟΚ προκρίθηκαν ως δεύτεροι και οι Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μπόντο Γκλιμτ, Ράντερς, Παρτιζάν, Σλάβια Πράγας, Φίτεσε ή Τότεναμ, Καραμπάγκ.

Οι τρίτοι του Europa League που συνεχίζουν στο Conference League: Σπάρτα Πράγας, Αϊντχόφεν, Λέστερ, Φενέρμπαχτσε, Μαρσέιγ, Μίντιλαντ, Σέλτικ, Ραπίντ Βιέννης.

Θυμίζουμε πως από τα δύο τελευταία γκρουπ θα υπάρξει κλήρωση όπου θα προκύψουν οκτώ ζευγάρια, με τους νικητές των διπλών νοκ-άουτ αγώνων να προκρίνονται στη φάση των «16» του θεσμού.

Οι οκτώ πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα νοκ αουτ του Europa League

O συνδυασμός αποτελεσμάτων που ήθελε ο Ολυμπιακός την τελευταία αγωνιστική των ομίλων για να πάρει κατευθείαν την πρόκριση στους «16» του Europa League δεν ήρθε.Η Αϊντραχτ έκανε την δουλειά της στην Πόλη, μένοντας στο 1-1 κόντρα στην Φενέρμπαχτσε.

Έτσι, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς τερμάτισε στην 2η θέση του ομίλου και πλέον τον Φλεβάρη θα διεκδικήσει την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης μέσω του έξτρα γύρου, στον οποίο θα αντιμετωπίσει μία από τις ομάδες που τερμάτισαν τρίτες στο Champions League. svg%3E

Οι ερυθρόλευκοι γνώριζαν τις επτά από τις οκτώ ομάδες. Πρόκειται για τις Λειψία, Πόρτο, Ντόρτμουντ και Σέριφ Τίρασπολ, Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη και Ζενίτ, ενώ υπήρχε σε εκκρεμότητα το παιχνίδι της Αταλάντα με την Βιγιαρεάλ, το οποίο είχε αναβληθεί λόγω της χιονόπτωσης που έπληξε το Μπέργκαμο. 

Πλέον, τα Κίτρινα Υποβρύχια πέρασαν από την έδρα της Αταλάντα, μετά το τελικό 3-2 και πλέον η ομάδα του Ουνάι Έμερι είναι και αυτή μία από τις υποψήφιες ομάδες που μπορεί να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον έξτρα γύρο του Europa League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός θα μάθει τον αντίπαλο του την προσεχή Δεύτερα στην Νιόν της Ελβετίας.

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι στον έξτρα γύρο του Europa League:

Λειψία,

Πόρτο,

Ντόρτμουντ

και Σέριφ Τίρασπολ,

Μπαρτσελόνα,

Σεβίλλη,

Ζενίτ

Αταλάντα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments