Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Μαθητής θετικός στον κορωνοϊό πήγε στην εκδρομή του σχολείου

Θεσσαλονίκη: Μαθητής θετικός στον κορωνοϊό πήγε στην εκδρομή του σχολείου
Θεσσαλονίκη: Η μητέρα είχε ειδοποιήσει νωρίτερα τους γονείς των συμμαθητών πως ο γιος της ήταν θετικός στον κορωνοϊό, αλλά δεν ήθελε να χάσει την εκδρομή.

Μαθητής που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό πήγε κανονικά στο σχολείο γιατί δεν ήθελε να χάσει την σχολική εκδρομή. Το περιστατικό συνέβη στην όμορφη Θεσσαλονίκη, ενώ σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, η μητέρα του μαθητή είχε ενημερώσει μέσω μηνύματος άλλους γονείς ότι ο γιος της είχε μολυνθεί από τον θανατηφόρο ιό. Θεσσαλονίκη

Ωστόσο, όταν την άλλη ημέρα οι συμμαθητές του πήγαν σχολείο, τον είδαν μπροστά τους. Αμέσως απομακρύνθηκαν από κοντά του και πήγαν να ενημερώσουν τη διευθύντρια ότι είχε πάει κανονικά στο σχολείο, ενώ ήταν κρούσμα ιού.

Όπως είναι φυσικό, προκλήθηκε αναστάτωση, αλλά τελικά ο μαθητής Γυμνασίου στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε σπίτι του και έχασε και την εκδρομή.

Γιώργος Τράγκας: Διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ του Σωτηρία

Την ίδια στιγμή ο Γιώργος Τράγκας βρίσκεται για έκτη μέρα στην ΜΕΘ του Σωτηρία. Ο γνωστός δημοσιογράφος διασωληνώθηκε, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε κατά την διάρκεια της νύχτας. Πιο συγκεκριμένα, διασωληνώθηκε μέσα στην νύχτα ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία» νοσώντας από κορωνοϊό, όντας ανεμβολίαστος.

Μέχρι την Τετάρτη Γιώργος Τράγκας συνέχιζε να υποστηρίζεται αναπνευστικά με χορήγηση οξυγόνου, ωστόσο δεν ήταν διασωληνωμένος, ενώ λάμβανε εναλλάξ οξυγόνο είτε μέσω της συσκευής high flow oxygen therapy είτε μέσω της συσκευής bipap. Οι συσκευές bipap είναι αυτές που χορηγουν οξυγόνο υπό μεγάλη πίεση.

Το γεγονός ότι η κατάσταση της υγείας του παρέμενε σταθερή, παρά την επιβάρυνση του οργανισμού του λόγω υποκείμενου νοσήματος -σακχαρώδης διαβήτης- δημιούργησε αρχικά μικρή αισιοδοξία στους γιατρούς, που τηρούσαν στάση αναμονής. Ωστόσο τα ξημερώματα της Παρασκευής ο οργανισμός του έδειξε πως ήταν αναγκαία η διασωλήνωση. Θεσσαλονίκη

Η ανάρτηση του Γιώργου Τράγκα

«Χορεύοντας τανγκό με τον COVID-19, έχασα το βηματισμό μου ακούγοντας το πρόστιμο που έβαλε στους κατοίκους αυτής της χώρας άνω των 60 ετών, αν δεν εμβολιαστούν ταχύτατα! Ο ιός πήρε ένα σαρδόνιο ύφος και μου είπε: Δεν θα αφήσει φράγκο στις τσέπες όλων των πολιτών. Δεν έχει καταλάβει ότι εγώ θα στριφογυρνώ ανάμεσά σας, είτε είστε εμβολιασμένοι, είτε είστε ανεμβολίαστοι.Σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό μου Μαρία Καρρά, διαπιστώσαμε ότι τα πραγματικά ζοριλίκια του COVID-19, ακολουθούν αμέλειες και φαιδρότητες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments