Lifestyle

Λάουρα Νάργες: Η αξέχαστη εμφάνισή της χωρίς εσώρουχα που έμεινε στην ιστορία

Λάουρα Νάργες: Η αξέχαστη εμφάνισή της χωρίς εσώρουχα που έμεινε στην ιστορία
Λάουρα Νάργες: Η γνωστή ηθοποιός είναι μία από τις ομορφότερες παρουσίες στην τηλεόραση, ενώ αξέχαστη έχει μείνει η εμφάνιση της χωρίς εσώρουχα.

Η Λάουρα Νάργες είναι αν μη τι άλλο μια πολύ όμορφη γυναίκα και κατά καιρούς έχει μοιραστεί φωτογραφίες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αναδείκνυαν τα κάλλη και την ομορφιά της. Πριν από πολλά χρόνια μάλιστα είχε εμφανιστεί και χωρίς εσώρουχα, μία στιγμή που έμεινε αξέχαστη. 

Πιο συγκεκριμένα, η Νάργες είχε με εμφανιστεί πριν πολλά χρόνια χωρίς εσώρουχα σε ζωντανή σύνδεση στο “Πρωινό” και αμέσως ο ένας εκ των παρουσιαστών, Γιώργος Λιάγκας, το πήρε χαμπάρι. Τότε είχε ντυθεί catwoman, φορώντας μία μαύρη ολόσωμη φόρμα που ήταν ανοιχτή από τα πλάγια και φαινόταν ξεκάθαρα πως δεν φορούσε εσώρουχα.  Όπως ήταν εύλογο, οι συνεργάτες της άρχισαν να την πειράζουν.

Δείτε πώς αντέδρασε

Λίγα λόγια για αυτή

Γεννήθηκε στις 8 Αυγούστου 1990 στο Μέντεν της Γερμανίας από Ελληνίδα μητέρα και Γερμανό πατέρα. Από την πλευρά της μητέρας της κατάγεται από τον Λιθότοπο Σερρών. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον χορό έχοντας ως πρότυπο την Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Σε ηλικία 17 ετών, αποφάσισε να λάβει μέρος στον ελληνικό τηλεοπτικό διαγωνισμό χορού «So You Think You Can Dance» που προβλήθηκε από το MEGA, κίνηση που αποτέλεσε αφορμή να εγκατασταθεί στην Ελλάδα, όπου και ολοκλήρωσε το σχολείο. Εκεί έφτασε μέχρι και την φάση των ζωντανών εκπομπών του διαγωνισμού κατακτώντας την 25η θέση στην τελική κατάταξη. Ακόμη, σπούδασε δημοσιογραφία στο ANT1 MediaLab και έπειτα συνέχισε με σπουδές διοίκησης επιχειρήσεων και μάρκετινγκ στο Medditeranean College of Greece, από όπου και αποφοίτησε.

Το 2008, λίγο αφότου αποχώρησε από το «So You Think You Can Dance», πέρασε από οντισιόν για παρουσιάστρια στο μουσικό κανάλι MAD TV αναλαμβάνοντας τελικά την παρουσίαση τριών νεανικών εκπομπών. Οι εκπομπές αυτές ήταν το «Magestics», το «Your Space» και το «MAD Countdown». Η συνεργασία της με το κανάλι συνεχίστηκε μέχρι και το 2010.  Από το 2017 μέχρι το 2018 ήταν παρουσιάστρια των backstage του μουσικού talent show «The Voice of Greece» στον ΣΚΑΪ ενώ το 2019, παρουσίασε με την Μπάγια Αντωνοπούλου, την εκπομπή «Survivor Πανόραμα», η οποία ολοκληρώθηκε πρόωρα.

Λάουρα Νάργες: Η γυμνή φωτογράφισή της

svg%3E Λάουρα Νάργες

Η επανεμφάνιση της στην τηλεόραση το 2017

Μάλιστα, το 2017 επέστρεψε τηλεοπτικά, συμμετέχοντας στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor Greece» στον ΣΚΑΙ. Πήγε στον Άγιο Δομίνικο και αγωνίστηκε με την ομάδα των «Διασήμων» παραμένοντας στο παιχνίδι για τρεις μήνες. Και από τότε βλέπει τη δημοτικότητά της να ανεβαίνει. Άλλωστε μετρά εκατοντάδες χιλιάδες followers στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram. Έχει έτσι, ένα από τα πιο «δυνατά» προφίλ, στην Ελλάδα, στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης.  Λάουρα Νάργες

Σε αυτό ανεβάζει φωτογραφίες τόσο από την καθημερινότητά της όσο και από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Πρόσφατα μάλιστα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της στην οποία τόλμησε μια μεγάλη αλλαγή. Και την κάνει να δείχνει σαν μια σταρ του εξωτερικού και ειδικότερα, θυμίζει σε μεγάλο βαθμό την Κιμ Καρντάσιαν. Με αυτή την αλλαγή στα μαλλιά της λοιπόν, η Λάουρα Νάργες μοιάζει αρκετά με τη διάσημη τηλεπερσόνα. Όσο για τα σχόλια που έλαβε, είναι ιδιαίτερα θετικά. Έτσι, αποχωρίστηκε το ξανθό μαλλί και έγινε καστανή!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments