Πολιτική

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ο Παύλος Χρηστίδης επικοινώνησε με τον Νίκο Ανδρουλάκη

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ο Παύλος Χρηστίδης επικοινώνησε με τον Νίκο Ανδρουλάκη
Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ο Παύλος Χρηστίδης επικοινώνησε με τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον συνεχάρη για την νίκη του στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του Κινήματος Αλλαγής.

Ο Παύλος Χρηστίδης επικοινώνησε με τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον συνεχάρη για την νίκη του στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του Κινήματος Αλλαγής.

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ο Μητσοτάκης συνεχάρη τηλεφωνικά τον Ανδρουλάκη

Συγχαρητήριο τηλεφώνημα από τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη δέχθηκε πριν από λίγο ο νικητής των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ κ. Νίκος Ανδρουλάκης.

Όπως ήδη είναι γνωστό, ο εκλεγμένος πλέον πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής είχε δεχθεί νωρίτερα τα τηλεφωνικά συγχαρητήρια του αντιπάλου του στον β΄γύρο, Γιώργου Παπανδρέου, όπως και του Ανδρέα Λοβέρδου, o οποίος μάλιστα έστειλε μήνυμα για «μεγάλο ΠΑΣΟΚ».

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Συγχαρητήριο τηλεφώνημα Παπανδρέου σε Ανδρουλάκη

Mετά τα πρώτα αποτελέσματα για τις εκλογές για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ο Γιώργος Παπανδρέου κάλεσε το Νίκο Ανδρουλάκη για να τον συγχαρεί.

Σαρωτική επικράτηση του Νίκου Ανδρουλάκη δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών του ΚΙΝΑΛ. Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Παπανδρέου: Προχωράμε με αισιοδοξία στο β΄ γύρο

Εκλογές ΚΙΝΑΛ Παπανδρέου: Ώρα ευθύνης για όλους – Συνεχίζω τον αγώνα

Τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την εκλογική του ήττα στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στο ΚΙΝΑΛ, έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Τι δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου

«Και σήμερα η συμμετοχή των δημοκρατών πολιτών στην εκλογική μας διαδικασία ήταν μεγάλη. Είναι μήνυμα ευθύνης για όλους μας. Έχω ήδη εκφράσει στον Νίκο Ανδρουλάκη τα συγχαρητήρια μου και τις ευχές μου για καλή επιτυχία. Όλοι μαζί οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των μελών των φίλων και των δημοκρατών πολιτών. Θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερο πείσμα και θα πάμε μπροστά» τόνισε αρχικά.

«Σε ο,τι με αφορά, θα συνεχίσω τον αγώνα για τις προοδευτικές μας ιδέες, για να γίνει η παράταξή μας κίνημα εξουσίας, με μα προοδευτική πρόταση, που θα απαντά στα κρίσιμα προβλήματα που απασχολούν του Έλληνες, την Ελλάδα» συμπλήρωσε.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτήν τη δημοκρατική διαδικασία και βέβαια, όσους με στήριξαν σε αυτήν την προσπάθεια» τόνισε.

«Θα μου επιτρέψετε να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συνεργάτες μου και του εθελοντές, που έδωσαν ό,τι καλύτερο είχαν σε αυτήν τη σύντομη για μας, αλλά απαιτητική εκλογική μάχη» κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments