Πως Να

Spotify: Πως να το συνδέσετε με το Apple Music

Spotify: Πως να το συνδέσετε με το Apple Music
Spotify: Υπάρχει μία εφαρμογή στο διαδίκτυο που μπορεί να ανοίξει τους συνδέσμους που λαμβάνετε μέσω του Apple Music.

Πολλές φορές οι χρήστες του iPhone ή του iPad λαμβάνουν σύνδεσμο Spotify χωρίς να ξέρουν πως να τον ανοίξουν. Αν όμως είναι κάποιος συνδρομητής της Apple Music, αυτός ο σύνδεσμος δεν θα λειτουργήσει για εσάς. Και το αντίθετο. Εάν ένας συνδρομητής Spotify λάβει έναν σύνδεσμο Apple Music, θα πρέπει να αναζητήσει το περιεχόμενο με μη αυτόματο τρόπο.

Ακόμη, υπάρχει μια εύχρηστη εφαρμογή για το iPhone και το iPad που λαμβάνει συνδέσμους Spotify και τους μετατρέπει σε αρχείο που μπορείτε να ανοίξετε στο Apple Music. Λειτουργεί επίσης και αντίστροφα για όποιον χρησιμοποιεί το Spotify και συχνά λαμβάνει συνδέσμους από κάποιον που χρησιμοποιεί την υπηρεσία streaming της Apple. Το όνομα της εφαρμογής είναι MusicMatch και μπορείτε να πραγματοποιήσετε δωρεάν λήψη στο App Store.

Πως λειτουργεί:

-Αφού λάβετε έναν σύνδεσμο προς ένα τραγούδι, άλμπουμ ή καλλιτέχνη από κάποιον, αντιγράψτε τον στο πρόχειρο πατώντας τον παρατεταμένα και επιλέγοντας Αντιγραφή.

-Ανοίξτε το MusicMatch. -Πατήστε Άνοιγμα στο Apple Music.

Το MusicMatch προσφέρει επίσης μια επέκταση Safari που ανακατευθύνει αυτόματα συνδέσμους από το Spotify στην Apple Music, αλλά αυτή η επιλογή δεν λειτουργεί για την ώρα αντίστροφα.

Προς το παρόν το MusicMatch υποστηρίζει μόνο την Apple Music‌ και το Spotify, αλλά η υποστήριξη για το YouTube Music, το Tidal, το Pandora και άλλες υπηρεσίες είναι κάτι πάνω στο οποίο εργάζονται οι προγραμματιστές.

Λίγα λόγια για το Spotify

Το Spotify είναι Σουηδική υπηρεσία αναπαραγωγής μουσικής. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε χώρες της Αμερικής, της Ευρώπης και της Ωκεανίας. Επιτρέπει την πλοήγηση και την αναζήτηση μουσικής ανά καλλιτέχνη, άλμπουμ, είδος, λίστα αναπαραγωγής ή δισκογραφικής εταιρείας.

Η δομή της υπηρεσίας είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να λειτουργεί κάτω από ένα επιχειρηματικό μοντέλο με δύο κατηγοριοποιημένες βαθμίδες οι οποίες είναι το Spotify Free (160 κιλομπάιτ ανά δευτερόλεπτο) και Spotify Premium (320 κιλομπάιτ ανά δευτερόλεπτο). Στο Spotify Premium, όπου ο χρήστης καταβάλει κάποιο χρηματικό ποσό ως μηνιαία συνδρομή, μπορεί να ακούσει μουσική χωρίς διαφημίσεις με βελτιωμένη ποιότητα ήχου και να αποθηκεύσει μουσική για ακρόαση εκτός σύνδεσης.

Η ίδρυση και έναρξη λειτουργίας της υπηρεσίας έγινε τον Σεπτέμβριο του 2008 και τον Ιούνιο του 2015 είχε πάνω από 75 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, συμπεριλαμβανομένων περίπου 20 εκατομμύρια χρηστών που πλήρωναν μηνιαία συνδρομή. Το ποσό αυτό έχει φτάσει τα 30 εκατομμύρια χρήστες τον Μάρτιο του 2016. Η Spotify Ltd λειτουργεί ως μητρική εταιρία, με έδρα το Λονδίνο, ενώ η Spotify ΑΒ χειρίζεται την έρευνα και την ανάπτυξη στη Στοκχόλμη.

Σήμερα, το 2021, είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία αναπαραγωγής μουσικής με πάνω από 365 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments