Καιρός

Πάρνηθα: Έπεσαν τα πρώτα χιόνια

Πάρνηθα: Έπεσαν τα πρώτα χιόνια
Πάρνηθα: Πυκνή χιονόπτωση σημειώνεται από το βράδυ της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου, ενώ σύμφωνα με τις προβλέψεις θα συνεχίσει να ρίχνει χιόνια.

Πυκνή χιονόπτωση καταγράφεται από το βράδυ της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου στην Πάρνηθα, ενώ σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού θα συνεχίσει να ρίχνει χιόνι και τις επόμενες ώρες φέρνοντας μαγευτικές εικόνες στο κοινό. Πάρνηθα

Τις επόμενες ώρες θα μεταμορφωθεί  ένα λευκό τοπίο

Σε βίντεο από το καταφύγιο Μπάφι στην Πάρνηθα που δημοσιεύει το forecastweather Greece στο youtube φαίνεται πως ήδη το έχει στρώσει δημιουργώντας ένα πανέμορφο σκηνικό. Όπως αναφέρει η σελίδα τις επόμενες ώρες αναμένονται νέες πυκνές χιονοπτώσεις στην περιοχή καθώς τα παιδιά ανυπομονούσαν πως και πως να έρθουν λευκές μέρες.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού στην Αττική θα υπάρξουν νεφώσεις, ενώ θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές αναμένονται μεμονωμένες καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα καταγραφούν στην Πάρνηθα με ενδεικτικό υψόμετρο τα 1000 μέτρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6, στα ανατολικά 7 και τις βραδινές ώρες πρόσκαιρα θα φτάσουν τα 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Πάρνηθα

Tα δυτικά προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Στα ανατολικά προβλέπονται τοπικές βροχές και στα θαλάσσια παραθαλάσσια μεμονωμένες καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στα πελάγη 7 και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 10 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 12 με 14 βαθμούς και μόνο στα νησιά του Αιγαίου θα φτάσει κατά τόπους τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί τοπικά στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Καιρός σήμερα 14 Δεκέμβρη στην ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα θαλάσσια παραθαλάσσια μεμονωμένες καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στην Πάρνηθα (ενδεικτικό υψόμετρο 1000 μέτρα). Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6, στα ανατολικά 7 και τις βραδινές ώρες πρόσκαιρα 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 07 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments