Τεχνολογία

Instagram: Επιτρέπει τις απαντήσεις σε σχόλια με Reels

Instagram: Επιτρέπει τις απαντήσεις σε σχόλια με Reels
Instagram: Το γνωστό κοινωνικό δίκτυο δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να απαντούν στα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις τους με Reels.

Μετά το πολύωρο black out που είχε γίνει τον Οκτώβριο, το Instagram φέρνει ένα νέο χαρακτηριστικό για τους χρήστες. Πρόσφατα είχε ανακοινώσει ότι θα υπάρχουν χρεώσεις για τους influencer που βρίσκονται στην πλατφόρμα. Το γνωστό κοινωνικό δίκτυο δίνει μία νέα δυνατότητα στους χρήστες.

Πιο συγκεκριμένα, κυκλοφόρησε μια νέα δυνατότητα “Reels Visual Replies” που επιτρέπει στους χρήστες να απαντούν σε σχόλια σε αναρτήσεις με Reels. Τώρα, όταν οι χρήστες επιλέγουν να απαντήσουν σε ένα σχόλιο, θα βλέπουν μια νέα επιλογή που τους επιτρέπει να επιλέξουν το κουμπί Reels για να δημιουργήσουν μια απάντηση βίντεο. Ο γίγαντας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σημειώνει ότι η απάντηση βίντεο θα εμφανίζεται ως αυτοκόλλητο.

Η ανάρτηση

«Αγαπάμε τις κοινότητες που έχουν δημιουργήσει οι δημιουργοί στο Instagram», ανέφερε το Instagram σε tweet που ανακοινώνει τη νέα λειτουργία. “Γι’ αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι που κυκλοφορούμε το Reels Visual Replies, μια νέα δυνατότητα για αλληλεπίδραση με το κοινό σας.”

Όμοια με εκείνη του TikTok

Η πιο πρόσφατη λειτουργία του Instagram ενσωματώνει περαιτέρω το Reels στην ευρύτερη πλατφόρμα κοινωνικών μέσων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα λειτουργία είναι παρόμοια με τις απαντήσεις βίντεο του TikTok, οι οποίες επιτρέπουν στους χρήστες να απαντούν σε σχόλια για το περιεχόμενό τους με απαντήσεις βίντεο.

Το TikTok κυκλοφόρησε τη δυνατότητα πέρυσι για να δώσει στους χρήστες έναν τρόπο να προσφέρουν περισσότερο περιεχόμενο, σχετικά με τα βίντεό τους και να απαντήσουν σε ερωτήσεις. Λαμβάνοντας υπόψη τη δημοτικότητα της δυνατότητας, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Instagram κυκλοφορεί μια παρόμοια λειτουργία για τον δικό του κλώνο TikTok.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments