Ελλάδα

World Travel Awards 2021: Η πρωταγωνίστρια Ελλάδα

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη. Το θέμα μπορεί να αναπαραχθεί σε άλλα ηλεκτρονικά και μη μέσα μόνο υπό την προϋπόθεση της ύπαρξης σαφούς αναφοράς του pagenews.gr ως πηγής της συγκεκριμένης είδησης.
World Travel Awards 2021: Η πρωταγωνίστρια Ελλάδα
World Travel Awards 2021: Η Ελλάδα διακρίθηκε ως κορυφαίος ευρωπαϊκός προορισμός για το 2021 και το υπουργείο Τουρισμού/ EOT ως ο καλύτερoς τουριστικός οργανισμός στον κόσμο

Εξέχουσα θέση εξακολουθεί να κρατά η χώρα μας στα τουριστικά βραβεία.

Αυτή τη φορά, η Ελλάδα διακρίθηκε ως κορυφαίος ευρωπαϊκός προορισμός για το 2021 και το υπουργείο Τουρισμού/ EOT ως ο καλύτερoς τουριστικός οργανισμός στον κόσμο, στα World Travel Awards.

Την ίδια στιγμή, στα World Travel Awards, η Περιφέρεια Αττικής αναδείχτηκε καλύτερος παραθαλάσσιος μητροπολιτικός προορισμός στον κόσμο, αλλά και στην Ευρώπη.

«Ο ΕΟΤ αναδείχθηκε κορυφαίος Οργανισμός Τουρισμού στον κόσμο για το 2021 από το World Travel Awards.  Μια μεγάλη διάκριση για τον Οργανισμό και τα στελέχη του στην Ελλάδα και το εξωτερικό”.  Aυτό τονίζει σε ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Φραγκάκης, κάνοντας ταυτόχρονα λόγο για μια διεθνή αναγνώριση της μεγάλης προσπάθειας όλου του τουριστικού κλάδου στην χώρα μας για ανάκαμψη και ανάπτυξή του, μέσα σε πρωτοφανείς συνθήκες, με την ανάδειξη της Ελλάδας ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού στην Ευρώπη», όπως αναφέρει.

Στον ίδιο θεσμό, πολλά ήταν και τα ελληνικά ξενοδοχεία που βραβεύτηκαν – ενδεικτικό της ισχύος της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας στο παγκόσμιο τουριστικό στερέωμα. Ο θεσμός του WTA ξεκίνησε το 1993 και κάθε χρόνο επιβραβεύει τους κορυφαίους της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments