Lifestyle

Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις για το 2022 για όλα τα ζώδια

Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις για το 2022 για όλα τα ζώδια
Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις για το 2022 για όλα τα ζώδια - Ποιοι θα είναι οι τυχεροί του ζωδιακού τη νέα χρονιά

Ερωτικές προβλέψεις για το 2022 γιατί για κάποιους η καινούργια χρονιά θα μείνει αξέχαστη. Θα είναι μια χρονιά που θα θέσει νέα πλαίσια στις σχέσεις, που θα φέρει νέους έρωτες στο προσκήνιο, δεσμεύσεις, αλλά και ολοκλήρωση κάποιον τοξικών δεσμών.

Ποιοι θα είναι οι τυχεροί του ζωδιακού που η καρδιά τους θα χτυπήσει δυνατά και ποιοι θα κληθούν να πάρουν αποφάσεις και να αλλάξουν τη ζωή τους; Ποιοι θα έχουν επιστροφές από το ερωτικό τους παρελθόν και ποιοι θα ρίξουν τίτλους τέλους σε σχέσεις που έχουν κάνει τον κύκλο τους;

Άση Μπήλιου: Ποια ζώδια θα είναι τυχερά το 2022

Η Άση εξηγεί ποιοι θα έχουν περισσότερη τύχη τη νέα χρονιά, σύμφωνα με τη θέση του Δία στον αστρολογικό τους χάρτη, αλλά και ποιες είναι οι ευνοϊκές ημερομηνίες γάμου για το 2022!

Άση Μπήλιου: Το ζώδιο του Διδύμου που θα επηρεαστεί

Φίλε Δίδυμε, ήρθε η ώρα να μπει επιτέλους ένα οριστικό τέλος σε τοξικές καταστάσεις και σχέσεις, παρελθοντικά προβλήματα και εξαντλητικές δοκιμασίες! Τώρα με την Σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα βρεθούν με ευκολία λύσεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν! Επίσης, μία αποκάλυψη που θα έρθει, θα σε βοηθήσει να πάρεις σωστές αποφάσεις για ένα ζήτημα! Επιπλέον, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Δία, θα σου φέρει βελτιωμένες διαπροσωπικές σχέσεις!

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ερωτισμό και σεξουαλικότητα στην σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος η γοητεία, το πάθος, η διορατικότητα και η πειθώ σου, θα φέρουν στον δρόμο σου το άτομο που σε ενδιαφέρει! Διαφορετικά, μπορείς να αναμένεις μία νέα άκρως γοητευτική γνωριμία!

Το ζώδιο του Παρθένου που θα επηρεαστεί

Αγαπητέ Παρθένε, μία ευχάριστη ημέρα είναι εδώ, γεμάτη καλοπέραση! Θα έχεις πολλές ευκαιρίες και ωφέλιμες δυνατότητες, σε διαπροσωπικές και κοινωνικές σχέσεις και συναναστροφές, θέματα παιδιών, δημιουργικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες! Με την Σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα, καταφέρνεις και προβάλλεις τον καλύτερο εαυτό σου! Επιπλέον, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Δία, θα σου φέρει εύνοια σε σπίτι και οικογένεια!

Αν είσαι ελεύθερος, θα νιώσεις ακαταμάχητος και το επίκεντρο της προσοχής! Έρχονται άπειρες ερωτικές επιλογές, έντονο φλερτ, κατακτήσεις και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου τις δυνατότητες που σου δίνονται για εδραίωση, και βελτίωση της σχέσης ή του γάμου σου!

Η τύχη είναι σαφώς με το μέρος σου στα οικονομικά σου θέματα! Επαγγελματικά, μην μπλέκεις δουλειά με έρωτα, γιατί θα βγεις χαμένος!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments