Video

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δυστυχώς ολοκληρώνεται η συνεργασία μας στο Happy Day»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δυστυχώς ολοκληρώνεται η συνεργασία μας στο Happy Day»
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ευχαρίστησε τον Mr Hollywood για την συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια και τον αποχαιρέτησε με χαμόγελο και θετική ενέργεια.

Τέλος στη συνεργασία με την εκπομπή  Happy Day ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής 17 Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια σύνδεσης με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής Γιώργος Σατσίδης. Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha θέλησε να ευχαριστήσει τον «Mr Hollywood» για την συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια και να τον αποχαιρετήσει με χαμόγελο και θετική ενέργεια ευχόμενη τα καλύτερα για εκείνον.

«Σήμερα που ολοκληρώνεται το Bachelor, δυστυχώς ολοκληρώνεται και η δική μας συνεργασία. Θέλω να πω ότι εγώ με τον Γιώργο γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, τον εκτιμώ και τον θαυμάζω και όταν του πρωτοτηλεφώνησα πριν από τρία χρόνια για να κάνουμε αυτή την σύνδεση, με εμπιστεύθηκε».

Τον Ιανουάριο μάλλον επιστρέφει με νέα εκπομπή

«Στην αρχή, θέλω να το πω και να τον τιμήσω για αυτό, το έκανε για κάποιους μήνες χωρίς να έχει καμία απαίτηση. Απλά και μόνο για να υποστηρίξει εμένα, την εκπομπή, θεωρώντας πως θα είναι κάτι πολύ όμορφο» σημείωσε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Από τον Ιανουάριο θα γίνουν κάποια καινούργια πράγματα που δεν μας επιτρέπουν δυστυχώς να είμαστε μαζί», συνέχισε με χαμόγελο ο Γιώργος Σατσίδης.

Έτσι, ύστερα από τρία χρόνια, ο Γιώργος Σατσίδης δεν θα βρίσκεται στην ομάδα του Happy Day… Σταματίνα Τσιμτσιλή

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Σατσίδη

Ο Γιώργος Σατσίδης ζει στο Λος Άντζελες και το όνομά του είναι πολύ γνωστό στην Αμερική ενώ τον έχουν φιλοξενήσει αρκετές φορές τα media.

Ζει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη “Μέκκα” του θεάματος, το Los Angeles ενώ έχει πάρει συνεντεύξεις από δεκάδες αστέρες του Hollywood.Μάλιστα, η πρώτη του μεγάλη συνέντευξη ήταν με το γνωστό super model Naomi Campbell. Ο ίδιος έχει πει σχετικά: ” Μου προκαλεί δέος να είμαι κοντά σε διασημότητες αλλά είναι κάτι που το ελέγχω «στον αέρα» και επίσης δεν έχω χρόνο να σκεφτώ αυτό που σκέφτεται ο τηλεθεατής αλλά την ερώτηση που κάνω και ύστερα την επόμενη ερώτηση. Οι προκλήσεις είναι πολλές και η αδρεναλίνη μου χτυπάει κόκκινο. Η πρόκληση είναι να κάνεις την διασημότητα να σταματήσει στο σημείο σου, έπειτα να κρατήσεις αυτή την προσωπικότητα στο Κόκκινο Χαλί όσο περισσότερη ώρα γίνεται on air και να έχεις μια ενδιαφέρουσα συζήτηση που θα αφήσει κάτι στους τηλεθεατές. Θέλω οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις τους να είναι και αστείες και ανάλαφρες. Και σοβαρές και μεστές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments