Αθλητισμός

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Όταν σκούπιζε στα Σεπόλια το παρκέ πριν το ματς

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Όταν σκούπιζε στα Σεπόλια το παρκέ πριν το ματς
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Έλληνας σούπερ σταρ σκουπίζει το πάτωμα στους αγώνες και ταυτόχρονα ακούει τον προπονητή με μεγάλη προσοχή.

Το γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και στο οποίο φαίνεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε μικρή ηλικία να σκουπίζει το παρκέ πριν από ματς του Φιλαθλητικού. Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς φαίνεται να σκουπίζει το πάτωμα στους αγώνες και ταυτόχρονα να ακούει τον προπονητή με μεγάλη προσοχή στο τάιμ άουτ φαντάζοντας τον εαυτό του στην θέση του αθλητή.

“Τίποτα δεν είναι αδύνατο όταν δουλεύεις σκληρά” γράφει η λεζάντα

Θετικός στον κορωνοϊό ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Τις υπηρεσίες του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα στερηθούν το επόμενο διάστημα οι Μιλγουόκι Μπακς, με τον Έλληνα σούπερ σταρ να βρίσκεται θετικός στον κορωνοϊό.

Πλέον ο «Greek Freak» βρίσκεται εγκλωβισμένος σε καραντίνα στο σπίτι του, με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο που εφαρμόζουν οι Μιλγουόκι Μπακς. Γιάννης Αντετοκούνμπο

Αυτό σημαίνει πως ο 27χρονος σούπερ σταρ θα μείνει σε καραντίνα για περίπου δύο εβδομάδες, χάνοντας τα επόμενα παιχνίδια των Μπακς, ενώ είναι αρκετά πιθανό να μην προλάβει να επιστρέψει για το χριστουγεννιάτικο παιχνίδι με τους Μπόστον Σέλτικς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments